Πανελλήνιο ενδιαφέρον για τον βραβευμένο Καβουρμά και τα λουκάνικα ΔΕΛΙΝΤΖΗ στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS

Πανελλήνιο ενδιαφέρον για τον βραβευμένο Καβουρμά και τα λουκάνικα ΔΕΛΙΝΤΖΗ στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS

Πανελλήνιο ενδιαφέρον, αλλά και παραγγελίες από επιχειρήσεις και επαγγελματίες της πρωτεύουσας και όλης της χώρας, προκάλεσε η παρουσία του παραδοσιακού θρακιώτικου Καβουρμά ΔΕΛΙΝΤΖΗ, στην 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS.

Από χθες που ξεκίνησε η συγκεκριμένη σημαντική έκθεση στον τομέα του κρέατος, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, όπου η ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΔΕΛΙΝΤΖΗ από το Διδυμότειχο, είναι η μοναδική από τον Έβρο, τη Θράκη αλλά και όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης που συμμετέχει με δικό της περίπτερο, το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και οι επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις με ενδιαφερόμενους πολλές και σημαντικές.

Το Evros-news.gr επισκέφθηκε το περίπτερο και συζήτησε με τον Χρήστο Δελιντζή, τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, με τον  βραβευμένο με το Ρεκόρ Γκίνες, γνήσιο, αυθεντικό και ασύγκριτης γεύσης Καβουρμά, αλλά και τα χωριάτικα λουκάνικα, τα γνωστά… ψιλά θρακιώτικα και κανονικά πέταλο, καθώς και άλλα προϊόντα κρέατος της επιχείρησης που βρίσκεται στο Διδυμότειχο (Ελευθερίου Βενιζέλου 28 στον κεντρικό πεζόδρομο-Τηλ. 25530 26600).

Όπως μας ενημέρωσε ο κ.Δελιντζής, υπήρξε μέχρι στιγμής έντονο ενδιαφέρον για τον Καβουρμά, τα λουκάνικα και τα μπιφτέκια της επιχείρησης από διαφόρων ειδών επιχειρήσεις και επαγγελματίες όχι μόνο της Αθήνας και του Πειραιά, αλλά και πολλών ακόμα περιοχών της Ελλάδας.  Από καταστήματα εστίασης διαφόρων ειδών, μαγαζιά πώλησης παραδοσιακών τοπικών προϊόντων και γεύσεων, καταστήματα προϊόντων γκουρμέ, αλλά και κρεοπωλεία, μίνι μάρκετ και παντοπωλεία με επιλεγμένα ποιοτικά προϊόντα.

“Αποφάσισα να πάρουμε μέρος σε αυτή την κορυφαία έκθεση κρέατος που γίνεται στην Αθήνα και από την μέχρι τώρα ανταπόκριση, τις συναντήσεις και συζητήσεις που κάναμε, αισθάνομαι δικαιωμένος για αυτή την κίνηση. Από το περίπτερο μας πέρασαν αρκετοί επαγγελματίες του κλάδου, δοκίμασαν τον Καβουρμά μας, πολλοί δεν τον γνώριζαν ως προϊόν, ενθουσιάστηκαν και έδειξαν διάθεση και ενδιαφέρον για συνεργασία”, μας είπε ο Χρήστος Δελιντζής.

Υπήρξε ουσιαστικό αποτέλεσμα; Ο νεαρός ιδιοκτήτης της επιχείρησης του νομού μας, που έχει καταφέρει να την… εκτοξεύσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, έδειξε ικανοποιημένος. “Το περίπτερο μας στην 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS, είναι μια κίνηση εξωστρέφειας που κάνουμε, ώστε να βγούμε απ’ τα όρια του Διδυμοτείχου, της περιφέρειας του, αλλά και του νομού Έβρου. Παίρνουμε μέρος σε πολλές εκθέσεις τοπικού ενδιαφέροντος, αλλά επειδή έχουμε ήδη παραγγελίες και στέλνουμε Καβουρμά, λουκάνικα, μπιφτέκια και άλλα είδη μας σε όλη την Ελλάδα, θελήσαμε να το δυναμώσουμε αυτό και να το επεκτείνουμε ως δίκτυο συνεργασίας.

Υπάρχει αντιπρόσωπος μας, που μάλιστα κατάγεται και απ’ τον Έβρο, ο οποίος στην Αττική διακινεί τα προϊόντα μας και μπορεί να τροφοδοτήσει με χονδρική πώληση όσους ενδιαφέρονται να τα διαθέτουν στο κατάστημα ή την επιχείρηση τους. Νομίζω ότι μέχρι και αύριο Δευτέρα που τελειώνει η έκθεση, τα τελικά αποτελέσματα θα δικαιώσουν απόλυτα την απόφαση μας να έρθουμε στην έκθεση αυτή της Αθήνας και να μας γνωρίσει πολύ μεγάλος αριθμός επαγγελματιών του χώρου”.

Ο κ.Δελιντζής επισημαίνει ότι η μορφή της έκθεσης είναι τέτοια, που δεν γίνεται λιανική πώληση του βραβευμένου με ρεκόρ Γκίνες Καβουρμά, αλλά όπως λέει: “Όποιος θέλει μπορεί να περάσει από το περίπτερο μας και να τον δοκιμάσει. Κι όχι μόνο οι συμπατριώτες μας Εβρίτες και Θρακιώτες, αλλά και εκείνοι που δεν έχουν γευθεί ποτέ αυτό το πεντανόστιμο προϊόν, που κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους. Εμείς άλλωστε ήδη στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, είτε σε αντιπροσώπους είτε μεμονωμένα, αρκετές ποσότητες.

Τώρα στοχεύουμε να γίνει περισσότερο οργανωμένα και με αύξηση των σημείων πώλησης η διάθεση των προϊόντων που παράγουμε στο Διδυμότειχο. Πάντα άριστης γεύσης, ποιότητας και εγγυημένης επεξεργασίας, των κρεάτων δικής μας κυρίως παραγωγής”.