Δάκρυα για τον 6χρονο Γιώργο που “έφυγε” χθες, στους Ν.Ο.Αλεξανδρούπολης και Α.Ο.Θράκης-“Άλεξ” όπου ήταν αθλητής

Δάκρυα για τον 6χρονο Γιώργο που “έφυγε” χθες, στους Ν.Ο.Αλεξανδρούπολης και Α.Ο.Θράκης-“Άλεξ” όπου ήταν αθλητής

Στο πένθος έχει βυθιστεί από χθες το απόγευμα όλος ο νομός Έβρου από τον χαμό του 6χρονου αγοριού, που “έφυγε” από την ζωή σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε έξω απ’ το χωριό Λύρα Σουφλίου.

Συγκλονισμένοι είναι όλοι οι συγγενείς φίλοι και γνωστοί, αλλά και η αθλητική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, αφού  το 6χρονο παιδί ήταν αθλητής τόσο του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης στο τμήμα κολύμβησης, αλλά και του συλλόγου Α.Ο.Θράκης-“Άλεξ”, στον οποίο έπαιζε ποδόσφαιρο στα τμήματα ακαδημιών.

Ο μικρός Γιώργος κατέβαινε με την οικογένειά του από την Ορεστιάδα που είναι ο τόπος καταγωγής της μητέρας του στην Αλεξανδρούπολη όπου μένει η οικογένεια του και σύμφωνα με τις πληροφορίες, όταν ο πατέρας που οδηγούσε σταμάτησε για φυσική ανάγκη παρκάροντας το αυτοκίνητο στην άκρη, ο μικρός άνοιξε την πόρτα και βρέθηκε δυστυχώς στον δρόμο. Πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς, παρασύρθηκε θανάσιμα από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Την τραγική είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε μέσα από τη σελίδα του στο facebook αργά το βράδυ της Κυριακής και ο Α.Ο Θράκης – Άλεξ, στην ακαδημία του οποίου έπαιζε ποδόσφαιρο ο μικρός, ελπίζοντας κάποια στιγμή να γίνει σπουδαίος αθλητής. Συγκλονισμένοι είναι οι παράγοντες και οι προπονητές της ομάδας αλλά και όλοι όσοι έχουν μάθει για το περιστατικό. Ήδη ανακοινώθηκε ότι αναστέλλονται οι αθλητικές δραστηριότητες του Αθλητικού Ομίλου Θράκης σε όλα τα αθλήματα για τις επόμενες δύο ημέρες, Δευτέρα και Τρίτη.

Ανάλογα ισχύουν και για τον ΝΟΑ, όπου επίσης πήγαινε και έκανε κολύμπι ο μικρός Γιώργος. «Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης θρηνεί για την αιφνίδια και άδικη απώλεια του μικρού αθλητή του, Κουλίση Γεώργιου και εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους. Σε ένδειξη πένθους αύριο Δευτέρα 12 /11, δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα της πισίνας εκμάθησης. Για την ακριβή ώρα της Εξοδίου Ακολουθίας θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση», αναφέρει ενημέρωση του ΝΟΑ.

Πηγή: thrakisports.gr