Επίθεση της παράταξης Λαμπάκη κατά της Γραμματέως του ΚΙΝ.ΑΛ Έβρου Αλεξάνδρας Ποϊραζίδου

Επίθεση της παράταξης Λαμπάκη κατά της Γραμματέως του ΚΙΝ.ΑΛ Έβρου Αλεξάνδρας Ποϊραζίδου

Επίθεση κατά της Γραμματέως του ΚΙΝ.ΑΛ Έβρου Αλεξάνδρας Ποϊραζίδου, εξαπέλυσε με ανακοίνωση της η παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η κ.Ποϊραζίδου για τις διαδικασίες επιλογής από το κόμμα της του υποψήφιου δημάρχου Αλεξανδρούπολης, που θα στηρίξει στις εκλογές τον Μάιο του 2019. Κι αυτό γιατί δεν κλήθηκε να αξιολογηθεί από την επιτροπή η οποία είχε συγκροτηθεί να αξιολογήσει διάφορους υποψηφίου και να εισηγηθεί στη Νομαρχιακή Έβρου του κόμματος, προκειμένου αυτή να στείλει την πρόταση της στα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση της παράταξης “Πόλη και Πολίτες”, που καταλήγει με το άκρως ειρωνικό και προσβλητικό “Της προτείνουμε να εγκαταλείψει αυτό το έργο και να ασχοληθεί με κάτι ανάλογο των δυνατοτήτων της”, αναφέρει:

“Είναι θλιβερό να δηλώνεται από την κυρία Ποϊραζίδου ότι η «επιτροπή» του ΚΙΝ.ΑΛ. προσέγγισε όλους τους υποψηφίους δημάρχους του δημοκρατικού τόξου και τους κάλεσε για να συνομιλήσει μαζί τους, προκειμένου να διαμορφώσει την εισήγησή της, την οποία θα αποστείλει στα κεντρικά στην Αθήνα ως πρόταση στήριξης κάποιου εξ αυτών.

Μήπως η κυρία Ποϊραζίδου εννοεί ότι ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και εκ νέου υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές, ο οποίος εκπροσωπεί τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου Αλεξανδρούπολης (56% στις τελευταίες εκλογές), δεν ανήκει στο δημοκρατικό τόξo;;;;;;

Αν δεν είναι αυτό πολιτικός ρατσισμός, πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί;

Η δήλωση αυτή προσβάλλει κατάφωρα τόσο τους ψηφοφόρους του Βαγγέλη Λαμπάκη (56% στις τελευταίες εκλογές) όσο και τους ψηφοφόρους του ΚΙΝ.ΑΛ., αλλά και τους συμμετέχοντες στην παράταξη «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ» που προέρχονται από τον χώρο αυτόν.

Η δήλωση αυτή έγινε από την κυρία Ποϊραζίδου, εκπροσωπώντας το ΚΙΝ.ΑΛ. στην Αλεξανδρούπολη (ή μήπως όχι;). Αν δεν είναι έτσι, τότε προφανώς η κυρία Ποϊραζίδου αδυνατεί να αντιληφθεί την έννοια των λεγομένων της.

Της προτείνουμε να εγκαταλείψει αυτό το έργο και να ασχοληθεί με κάτι ανάλογο των δυνατοτήτων της”.

Ποϊραζίδου: Ο κύριος Λαμπάκης πριν ξεκινήσουν

οι διαδικασίες μας, πήρε την επίσημη στήριξη της Ν.Δ

Απάντηση σε όλα αυτά έδωσε πριν λίγο η Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ Έβρου Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου, μιλώντας στον MAXIMUM FM και τον Δημήτρη Κολιό. Όπως είπε, ο κ.Λαμπάκης όταν επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης και συναντήθηκε μαζί του, ζήτησε απ’ ευθείας στήριξη από το κόμμα και την Πρόεδρο του Φώφη Γεννηματά, πριν ακόμα ξεκινήσουν οι εσωκομματικές διαδικασίες για την επιλογή του υποψήφιου δημάρχου.

Όταν αυτές άρχισαν να υλοποιούνται για την Αλεξανδρούπολη, ο νυν δήμαρχος είχε ήδη επίσημα πάρει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, οπότε δεν θα μπορούσε να κληθεί από την Επιτροπή των έμπειρων αυτοδιοικητικών που σε πρώτη φάση αξιολόγησε κάποιους εκ των υποψηφίων δημάρχων. Γι’ αυτό και δεν κλήθηκε να συζητήσει μαζί της ο κ.Λαμπάκης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*