Δήμος Αλεξανδρούπολης: Απ’ ευθείας ανάθεση για αρτοποιήματα, σε Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας της παράταξης του Β.Λαμπάκη

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Απ’ ευθείας ανάθεση για αρτοποιήματα, σε Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας της παράταξης του Β.Λαμπάκη

Τον θυμάστε τον Γιώργο Βουλγαράκη;  Τον υπουργό των Κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή που είχε πει το περίφημο: “ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό” για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου; Φαίνεται ότι έχει πολλούς… θαυμαστές η άποψη του αυτή. Σίγουρα πάντως την υιοθετούν στον δήμο Αλεξανδρούπολης, γι’ αυτό και πρόσφατα ανέθεσαν απ’ ευθείας την προμήθεια αρτοποιημάτων στην Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πέπλου, που εκλέχθηκε με την δημοτική παράταξη “Πόλη κιαι Πολίτες” του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

Όπως βλέπουμε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όπου με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση (2-4 μήνες από την πραγματοποίησή τους) αναρτήθηκαν διάφορες δαπάνες που έγιναν στη Δημοτική Ενότητα Φερών (του γνωστού για την μεγάλη… αδυναμία του στο facebook Αντιδημάρχου Νίκου Γκότση), συνολικού ποσού 2.253,95 ευρώ.
Ξέρετε σε ποιόν ανατέθηκαν και μάλιστα απ’ εθείας οι συγκεκριμένες προμήθειες; Στην Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πέπλου Κωνσταντίνα ( Ντίνα ) Καδόγλου,  εκλεγμένης με το ψηφοδέλτιο ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ του δημάρχου του Βαγγέλη Λαμπάκη. Συγκεκριμένα της ανατέθηκαν:
-Προμήθεια ειδών αρτοποιείου στα πλαίσια της Αγροτικής Έκθεσης Φερών
-Προμήθεια ειδών αρτοποιείου στα πλαίσια της γιορτής λήξης στο κολυμβητήριο της Δ.Ε. Φερών
-Προμήθεια ειδών αρτοποιείου στα πλαίσια της διοργάνωσης του Festival Grafity στη Δ.Ε. Φερών
-Προμήθεια ειδών αρτοποιείου στα πλαίσια των εκδηλώσεων Δεκαπενταύγουστου στη Δ.Ε. Φερών
-Προμήθεια ειδών αρτοποιείου στα πλαίσια των εκδηλώσεων “ΒΗΡΕΙΑ 2018” στη Δ.Ε. Φερών
Όλες αυτές οι δαπάνες είναι με απ’ ευθείας ανάθεση  και μάλιστα στην ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ( ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ) ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ ΘΡΑΚΗΣ  που ανήκει στην κυρία Καδόγλου, η οποία διατηρεί και ατομική επιχείρηση με τον ίδιο διακριτικό τίτλο (Αρτοποιήματα Θράκης ).

ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ 1

ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ 2

ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ 3

ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ 4

ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ 5

Συνεχίζεται έτσι η γνωστή τακτική των απ ευθείας αναθέσεων σε Δημοτικούς Συμβούλους, Συμβούλους Κοινοτήτων και συγγενικά πρόσωπα αυτών, που ανήκουν στην δημοτική παράταξη “Πόλη και Πολίτες” της καλύτερης δημοτικής αρχής στην Ελλάδα, όπως συχνά επαναλαμβάνει ο κ.Λαμπάκης. Όλα αυτά για να μην παρεξηγηθούμε, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΑ και όλως έλεγε και ο γίγαντας Γιώργος Βουλγαράκης, “ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό”.
Υ.Γ: Αυτά μην περιμένετε να τα κοινοποιήσει στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης ή όπως πλέον τον αποκαλούν στην πόλη του “ο Αντιδήμναρχος του facebook”, αφού “ανεβάζει” ακόμα και το άδειασμα των κάδων απ’ τα απορριμματοφόρα.