Γκουγκουσκίδου: Ξεκινάει αύριο Τετάρτη συναντήσεις με τους δημότες – Το πρόγραμμα σε Ορεστιάδα, χωριά

Γκουγκουσκίδου: Ξεκινάει αύριο Τετάρτη συναντήσεις με τους δημότες – Το πρόγραμμα σε Ορεστιάδα, χωριά

Ξεκινάει τις συναντήσεις με τους πολίτες του δήμου Ορεστιάδας, με τίτλο: “Στα χωριά και τις γειτονιές του Δήμου”, η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Γκουκουσκίδου.

Η αρχή, όπως και η ίδια λέει, θα γίνει αύριο Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στις 7 το  βράδυ στο Καφέ Ζαχαροπλαστείο Ζησάκη, όπου τονίζει ότι: “Επιθυμούμε τη συμμετοχή σας γιατί η γνώμη σας είναι σημαντική για μας. Σας περιμένουμε για την πρώτη φιλική μας συνάντηση την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Καφέ Ζαχαροπλαστείο Ζησάκη, για να συζητήσουμε για τα προβλήματα και τις προοπτικές του Δήμου μας”.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των πρώτων συναντήσεων που θα πραγματοποιήσει μαζί με στελέχη του συνδυασμού της είναι:

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ώρα 7 το βράδυ (19.00) στο Ορμένιο (καφενείο Αναστασίου Σωτηριάδη)

Κυριακή 18 Νοεμβρίου ώρα 7 το βράδυ (19.00) στην Μικρή Δοξιπάρα (καφενείο-Ψησταριά Βασιλείου Τζίνη)

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου ώρα 7 το βράδυ (19.00) στην Στέρνα (καφετέρια Δήμου Ουζούνη).

Είναι η πρώτη που ξεκίνησε περιοδείες στις γειτονιές της Ορεστιάδας αλλά και στα χωριά του δήμου, ενώ όπως απαντάει η ίδια και οι συνεργάτες της σε όσους επισημαίνουν ότι μπορεί να είναι νωρίς ακόμα μια και οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο: “Σε αυτή την πρώτη φάση θέλουμε να ακούσουμε τους πολίτες τόσο της πόλης όσο και των χωριών. Να μας επισημάνουν τα προβλήματα που βιώνουν καθημερινά, τις λύσεις που θεωρούν αυτοί ότι πρέπει να δοθούν και την αξιολόγηση που κάνουν για την προτεραιότητα των θεμάτων που πρέπει να ξεπεραστούν. Άλλωστε ο δήμος είναι πολύ μεγάλος, έχει αρκετά χωριά και μεγάλη έκταση και θα πρέπει να γίνει και δεύτερη και τρίτη συνάντηση με τον κόσμο, ώστε πριν τις εκλογές να του παρουσιάσουμε την πρόταση μας ως δημοτική παράταξη για όλα όσα θα μας παρουσιάσει”.