ΒΙΝΤΕΟ: Ο Κώστας Πιτιακούδης και το Evros-news.gr για την τουρκική προπαγάνδα, στο Δελτίο Ειδήσεων του STAR

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Κώστας Πιτιακούδης και το Evros-news.gr για την τουρκική προπαγάνδα, στο Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Για την χοντροκομμένη, αλλά καλά οργανωμένη και προγραμματισμένη προπαγάνδα και προβοκάτσια των Τούρκων, σε συνεργασία με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας που ελέγχονται πλήρως απ΄το καθεστώς Ερντογάν, μίλησε απόψε ο υπεύθυνος του Evros-news.gr Κώστας Πιτιακούδης, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με την Μάρα Ζαχαρέα.

Πρόκειται για ένα “ρεπορτάζ” που αποτελεί ξεκάθαρη προπαγάνδα των Τούρκων, με στόχο να πλήξουν και να δημiουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις για την Ελλάδα και τους αστυνομικούς μας που βρίσκονται στον Έβρο. Το δημοσίευσε η ιστοσελίδα της Αδριανούπολης Edirne Haberleriκαι έγινε πρώτο θέμα στην ηλεκτρονική έκδοση της Hurriyet, ενδεικτικό της μεθόδευσης των Τούρκων. Γι’ αυτό άλλωστε, το Evros-news.gr ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΕ, γιατί δεν θέλαμε να αποτελέσουμε μέρος της προπαγανδιστικής προσπάθειας της τουρκικής πλευράς.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα συγκεκριμένα τουρκικά ΜΜΕ, μια ομάδα παράτυπων λαθρομεταναστών, γυμνών και με εμφανή τα σημάδια ξυλοδαρμού στο σώμα τους σε χωριό της Αδριανούπολης, ισχυρίστηκαν ότι Έλληνες αστυνομικοί στον Έβρο τους  συνέλαβαν, τους έγδυσαν και τους ξυλοκόπησαν άγρια.

Όπως όμως τόνισε μιλώντας στο STAR ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας μας Κώστας Πιτιακούδης, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για προπαγάνδα και προβοκάτσια των Τούρκων για να πλήξουν την Ελλάδα και τους Έλληνες αστυνομικούς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*