Αγωνία στην πρεμιέρα για τον Σουφλιώτη ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα. Τί συνέβη στη μητέρα του

Τρόμαξε για τη μητέρα του ο συμπατριώτης μας ηθοποιός (από το Σουφλί) Πασχάλης Τσαρούχας, ενώ βρισκόταν στη σκηνή κατά την πρεμιέρα της παράστασης “Γκιλοτίνα”, αλλά κανείς από τους θεατές δεν κατάλαβε το παραμικρό!

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της παράστασης «Γκιλοτίνα», στο θέατρο Τέσσερις Εποχές, όπου ο καταξιωμένος Σουφλιώτης ηθοποιός πρωταγωνιστεί, είδε, σύμφωνα με την εφημερίδα “Εspresso” τη μητέρα του που καθόταν στη δεύτερη σειρά, να αισθάνεται μια αδιαθεσία και να μεταφέρεται έξω από την αίθουσα. Χωρίς ο ίδιος να αντιδράσει, αλλά απλώς σταμάτησε για λίγο τη σκηνή του που έπαιζε με τη Γιούλη Ζήκου και περίμενε να απομακρυνθεί από τον χώρο, σαν να ήταν μια οποιαδήποτε θεατής.

«Ο Πασχάλης, που στο έργο υποδύεται έναν αστυνομικό, μόλις διαπίστωσε τι συμβαίνει στη μητέρα του σταμάτησε να παίζει και έμεινε ακίνητος στη σκηνή, όπως και η συνάδελφος του. Ηταν μια επαγγελματική αντίδραση ενός ηθοποιού εν ώρα παράστασης, παρότι σίγουρα αγωνιούσε να μάθει τι συμβαίνει στο αγαπημένο του πρόσωπο. Η μητέρα του καθόταν στη δεύτερη σειρά και απομακρύνθηκε από τον χώρο με δύο κυρίους που τη συνόδευαν, ενώ τους ακόλουθησε και μία γιατρός που βρισκόταν τυχαία στον χώρο ως θεατής…», αναφέρει στην «Espresso» άτομο που ήταν παρών στο θέατρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η κυρία Παπατσαρούχα -όπως είναι ολόκληρο το επίθετο του συντοπίτη μας ηθοποιού- δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού ευτυχώς τελικά το πρόβλημα της ήταν περαστικό, μια απλή αδιασθεσία της στιγμής δηλαδή.