Μπράβο στη ΔΗΚΕΠΑΟ που προτιμά επιχειρήσεις της Ορεστιάδας. Στην οικογενειακή επιχείρηση της βουλευτού Ν.Γκαρά οι εκτυπώσεις

Μπράβο στη ΔΗΚΕΠΑΟ που προτιμά επιχειρήσεις της Ορεστιάδας. Στην οικογενειακή επιχείρηση της βουλευτού Ν.Γκαρά οι εκτυπώσεις

Πολλές φορές έχουμε στηλιτεύει την τακτική όλων των δήμων του νομού Έβρου, να κάνουν απ’ ευθείας αναθέσεις για προϊόντα και υπηρεσίες σε εταιρείς εκτός της πόλης τους, του νομού και της Θράκης και θα είμαστε ανακόλουθοι και απαράδεκτοι, αν δεν επικροτούσαμε τις περιπτώσεις που κάνουν το αντίθετο. Αναθέτουν δηλαδή σε τοπικές επιχειρήσεις και επαγγελματίες κάποιες προμήθειες. 

Αξίζουν λοιπόν πολλά μπράβο στην ΔΗΚΕΠΑΟ του δήμου Ορεστιάδας και τον Πρόεδρο της Αρχοντή Αρχοντίδη, που εισηγήθηκε στη συνεδρίαση της 1η Νοεμβρίου, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, να ανατεθούν απ’ ευθείας οι εκτυπώσεις για τις ανάγκες των εκδηλώσεων “Αγγγέλων Φως 2018”, ένα ποσό που ανέρχεται στα 2.800 ευρώ, στην τοπική εκτυπωτική επιχείρηση Εμμανουηλίδου Χρυσή (και όχι Χρήση που αναγράφεται στην απόφαση) ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ Α.Ε. Άλλωστε αυτήν ξέρουν και αυτήν εμπιστεύονται, αφού στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων εκτύπωσης εντύπων ο δήμος Ορεστιάδας.

Οπότε αξίζουν συγχαρητήρια και στον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη, γι’ αυτή την επιλογή. Γιατί τόσο ο ίδιος όσο και ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ Αρχοντής Αρχοντίδης, αυτό που παίρνουν ως κριτήριο είναι να πρόκειται για επιχείρηση της πόλης. Για όσους δεν το γνωρίζουν, να επισημάνουμε ότι η συγεκριμένη εκτυπωτική μονάδα ανήκει στην μητέρα της βουλευτού Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά και μάλιστα μέχρι να εκλεγεί βουλευτής, σε αυτήν δούλευε και η ίδια. Μπράβο λοιπόν και πάλι μπράβο σε ΔΗΚΕΠΑΟ, Μαυρίδη και Αρχοντίδη, που το μόνο κριτήριο τους είναι η στήριξη της τοπικής επιχείρησης και όχι που ανήκουν πολιτικά οι ιδιοκτήτες τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΔΗΚΕΠΑΟ-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ-ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ