Σε αθηναϊκά ΜΜΕ η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Evros-news.gr για την επιστολή Λαμπάκη στον Τσίπρα ζητώντας στήριξη

Σε αθηναϊκά ΜΜΕ η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Evros-news.gr για την επιστολή Λαμπάκη στον Τσίπρα ζητώντας στήριξη

Κορυφαία αθηναϊκά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ” και η γνωστή ιστοσελίδα iefimerida, ασχολήθηκαν σήμερα με την επιστολή του δημάρχου Βαγγέλη στον πρωθυπουεργό Αλέξη Τσίπρα, με την οποία ζήτησε την επίσημη στήριξη και του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το βράδυ του Σαββάτου το Evros-news.gr, παρουσιάζοντας την.

Άλλωστε η συγκεκριμένη κίνηση, μετά την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρτίας στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, είναι φυσικό να προκάλεσε αίσθηση και στους δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης της Αθήνας, που δεν γνωρίζουν τον χαρακτήρα και τις… οβιδιακές μεταστροφές αλλά και πόσο αριβίστας είναι. Γι’ αυτό και έδωσαν έκταση και μάλιστα το ΕΘΝΟΣ, που είναι γνωστό ότι ανήκει στα φιλοκυβερνητικά έντυπα, έχει και στο πρωτοσέλιδο του ένα “χτύπημα” όπως λέγεται στη δημοσιογραφική γλώσσα, με την συγκεκριμένη είδηση. Την οποία θεώρησε πολύ ενδιαφέρουσα.

Μετά λοιπόν από μερικούς μήνες που είχαν ξανασχοληθεί αθηναϊκά ΜΜΕ με τον Βαγγέλη Λαμπάκη και αναφερόμαστε στην υπόθεση με την απέλαση των Ρώσων διπλωματών απ’ την Ελλάδα, έγινε τώρα το ίδιο και με την επιστολή του στον κ.Τσίπρα, ζητώντας στήριξη εκτός της Ν.Δ και απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ.

-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επίσημη στήριξη από ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε με επιστολή του στον Πρωθυπουργό ο Βαγγέλης Λαμπάκης. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ

ΣΥΜΠΤΩΣΗ; Όπως βλέπετε, στο σάιτ iefimerida και ακριβώς πάνω από τον τίτλο με το θέμα για την επιστολή Λαμπάκη σε Τσίπρα, υπάρχει διαφήμιση τυχερών παιχνιδιών με τίτλο: ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟΥΣ. Σίγουρο είναι ότι με όσα λέει και κάνει ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, έχει… χαθεί η λογική.