Καταγγέλει τον δήμο Αλεξανδρούπολης σε υπουργείο Εργασίας και ΣΕΠΕ η ΠΟΕ-ΟΤΑ για άθλιες συνθήκες

Καταγγέλει τον δήμο Αλεξανδρούπολης σε υπουργείο Εργασίας και ΣΕΠΕ η ΠΟΕ-ΟΤΑ για άθλιες συνθήκες

Στο υπουργείο Εργασίας αλλά και το ΣΕΠΕ (Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας), θα καταγγείλει τον δήμο Αλεξανδρούπολης η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους δήμους, για τις άθλιες συνθήκες εργασίας που διαπίστωσε ιδίοις όμμασι χθες ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Γιάννης Τσούνης.

«Η Αλεξανδρούπολη θα είναι η επόμενη επίσημη καταγγελία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο ΣΕΠΕ και το Υπ. Εργασίας», δήλωσε στο epoli.gr ο κ. Τσούνης., ο οποίος χθες το πρωί είχε συνάντηση και ενημέρωση των εργαζομένων της Καθαριότητας στο γκαράζ του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια του Πανελλαδικού αποκλεισμού που αποφάσισε η ΠΟΕ ΟΤΑ, μετά τους θανάτους εργαζομένων άλλων δήμων.

-Αλεξανδρούπολη: Δριμύ κατηγορώ εργαζομένων κατά Β.Λαμπάκη. “Άθλιες συνθήκες στην καθαριότητα”- “Δεν είμαι περήφανος” η απάντηση του

Ο εξ Αθηνών κορυφαίος συνδικαλιστής, μετά την σφοδρή αντιπαράθεση που είχε στο Δημαρχείο με τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και τους διαλόγους που δημοσίευσε το Evros-news.gr χθες, δημοσίευσε φωτογραφίες από τον χώρο εργασίας των υπαλλήλων της καθαριότητας και τις συνόδεψε με τα εξής σχόλια:

“ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ!!!

Εικόνες από άλλη εποχή από το γκαράζ του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Άθλιες συνθήκες εργασίας, εγκαταλειμμένα – κακοσυντηρημένα αυτοκίνητα, “φαλακρά” λάστιχα, ανύπαρκτη υγιεινή και ασφάλεια, σοβάδες πέφτουν στα κεφάλια των εργαζομένων, ανύπαρκτος ιατρός εργασίας, έλλειψη προσωπικού, εντατικοποίηση εργασίας.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους…

Η Διοίκηση μεθοδευμένα κρύβει κάτω από το χαλί αυτό το χάλι, απαξιώνοντας την υπηρεσία και “ανοίγοντας” το δρόμο στον ιδιώτη.

ΑΝΟΧΗ… ΤΕΛΟΣ!!!”

Είναι δεδομένο ότι η ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια μπροστά σε όσα διαπίστωσε ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Γιάννης Τσούνης για τον δήμο Αλεξανδρούπολης, “την καλύτερη δημοτική αρχή στην Ελλάδα”, όπως λέει συχνά ο κ.Λαμπάκης.