Πρόσκληση για εκπαιδευτικές εκδρομές των σχολείων στο Διδυμότειχο, απ’την Πρωτοβουλία «Διδυμοτείχου Ανάδειξις»

Πρόσκληση για εκπαιδευτικές εκδρομές των σχολείων στο Διδυμότειχο, απ’την Πρωτοβουλία «Διδυμοτείχου Ανάδειξις»

Μια εποικοδομητική συζήτηση αλλά και συνεργασία ξεκίνησε με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Σοφία Τσιροπούλου από την Πρωτοβουλία “Διδυμοτείχου Ανάδειξις”, με στόχο την προσέλκυση στο Διδυμότειχο σχολικών εκδρομών και ξενάγηση των μαθητών στην “πόλη των κάστρων”. 

Το Διδυμότειχο και η ευρύτερη περιοχή, με την πλούσια ιστορία της, αλλά και με τα πολλά αξιοθέατα και μουσεία της, όχι μόνο προσφέρεται αλλά είναι και ιδανικός προορισμός όσον αναφορά τις σχολικές και εκπαιδευτικές εκδρομές που πραγματοποιούνται από το κάθε σχολειό.
Όπως πληροφορήθηκε ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Παναγιώτης Φυδανάκης από την κ.Τσιροπούλου, οι σχολικές δράσεις για κάθε σχολική χρόνια ανά σχολειό είναι πλούσιες, διότι έχουν την δυνατότητα έως και 9 εκπαιδευτικές εκδρομές, διδακτικές επισκέψεις, πολιτιστικές και άλλες παρόμοιες δράσεις.
Έτσι ως πρωτοβουλία «Διδυμοτείχου Ανάδειξις» παρουσίασε τα αξιοθέατα και τα πλεονεκτήματα του τόπου και προσκάλεσε να επισκεφθούν την περιοχή και εθελοντικά να τους περιηγήσουν για να γνωρίσουν αυτόν τον προικισμένο τόπο.
“Ευχαριστούμε την κυρία Τσιροπούλου Σοφία, για την άμεση ανταπόκριση της αλλά και την ένθερμη και έμπρακτη βοήθεια της, αφού στέκεται αρωγός στην προσπάθεια μας να προσκληθούν σχολεία από τον νομό μας, αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα”, δήλωσε ο κ.Φυδανάκης.