Διδυμότειχο: Σύσκεψη εκπροσώπων αγροτών με Αντιπεριφερειάρχη Κ.Βενετίδη για τα σοβαρά προβλήματα τους

Διδυμότειχο: Σύσκεψη εκπροσώπων αγροτών με Αντιπεριφερειάρχη Κ.Βενετίδη για τα σοβαρά προβλήματα τους

Σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Υποδομών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κώστα Βενετίδη για τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες του Έβρου, πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στο Διδυμότειχο.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΑΣ Διδυμοτείχου και  συμμετείχνα όλοι οι Πρόεδροι από τις Αγροτικές Ενώσεις του νομού και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων κ.Μαργαριτίδης, οι οποίοι συζήτησαν για το τεράστιο αγροτικό- οικονομικό πρόβλημα του νομού μας. Έγινε εκτίμηση της κατάστασης και αποφασίστηκε να κληθο΄πυν για το ερχόμενο Σάββατο 24 Νοεμβρίου οι 4 βουλευτές του νομού, οι τρεις του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καίσας, Νατάσα Γκαρά και Δημήτρης Ρίζος και της Ν.Δ Τάσος Δημοσχάκης, ώστε να εξεταστεί αν όσα αποφασίστηκαν κατά την διευρυμένη σύσκεψη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης πριν από καιρό, κατά πόσο έχει προχωρήσει η υλοποίηση τους.

Όλοι οι παρεβρισκόμενοι επεσήμαναν πάντως, πως αν η Κυβέρνηση δεν λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις και δεν τις υλοποιήσει για στήριξη των αγροτών του Έβρου που υπέστησαν τεράστιες καταστροφές, όχι μόνο φέτος αλλά και για τα επόμενα δυο-τρία χρόνια η οικονομική τους κατάσταση θα είναι τραγική.