Ζωή Τηγανούρια: Συγκίνηση σε συνέντευξη στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” για το ξεκίνημα στη Σαμοθράκη

Ζωή Τηγανούρια: Συγκίνηση σε συνέντευξη στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” για το ξεκίνημα στη Σαμοθράκη

Έντονη συγκίνηση για την συμπατριώτισσα μας Ζωή Τηγανούρια, στη συνέντευξη-αφιέρωμα που έκανε το Star Channel και η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” της Ζήνας Κουτσελίνη, θυμίζοντας με φωτογραφίες και βίντεο στιγμές των παιδικών της χρόνων στην Σαμοθράκη.

Όπως παραδέχθηκε και η ίδια η καταξιωμένη συνθέτης και κορυφαία του ακορντεόν: “Η τιμή, η έκπληξη και η συγκίνηση μου ήταν μεγάλη, όταν είδα στιγμές απο τα παιδικά μου χρόνια στο Λάκκωμα Σαμοθράκης. Ευχαριστώ πολύ την αγαπημένη μου και εξαίρετη δημοσιογράφο Ζήνα Κουτσελίνη που με φιλοξένησε στην εκπληκτική και πρωτότυπη εκπομπή της και τον εξαίρετο δημοσιογράφο Σπύρος Σιγούρο για τη συνέντευξη, αλλά και την προσωπική εύρευνα που έκανε. Το αφιέρωμα ξεκινάει απο τα πρώιμα μου χρόνια της μουσικής”.

Η Ζωή Τηγανούρια στο Star Channel "Αλήθειες με τη Ζήνα" αφιέρωμα.

Η Ζωή Τηγανούρια στο Star Channel στην εκπομπή Αλήθειες με τη ΖήναΗ τιμή η έκπληξη και η συγκίνηση μου ήταν μεγάλη όταν είδα στιγμές απο τα παιδικά μου χρόνια στη Σαμοθράκη… Ευχαριστώ πολύ την αγαπημένη μου και εξαίρετη δημοσιογράφο @Ζήνα Κουτσελίνη που με φιλοξένησε στην εκπληκτική και πρωτότυπη εκπομπή της και τον εξαίρετο δημοσιογράφο Σπύρο Σιγούρο για τη συνέντευξη αλλα και την προσωπική εύρευνα που έκανε. Το αφιέρωμα ξεκινάει απο τα πρώιμα μου χρόνια της μουσικής… Club for Unesco Art- Literature and Science of Greece Cosmos FM New York 91.5 Hellenic Public Radio Άννα Κατσούλη /Anna Katsouli Music Page Sakis Chaviaras Official Κουνέλλας Ιατρική ΑΕ The Look.Gr Σαμοθράκη Greek City Times Χορωδία "Ορφέας" Θεσσαλονίκης "Orpheus" Choir of Thessaloniki STAR Βορείου Ελλάδος Δρ Σταματίου Γεωργούλη και Συνεργατών Νομικές Υπηρεσίες Κουμπάκι Βικτώρια Drossopoulos

Gepostet von Zoe Tiganouria am Dienstag, 20. November 2018

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*