Κασιδιάρη ή Λαγό σκέφτεται  η “Χρυσή Αυγή” στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Στόχος να πάρει αργότερα βουλευτική έδρα

Κασιδιάρη ή Λαγό σκέφτεται η “Χρυσή Αυγή” στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Στόχος να πάρει αργότερα βουλευτική έδρα

Ένα από τα… δυνατά της ονόματα σκέφτεται να κατεβάσει ως υποψήφιο στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης η “Χρυσή Αυγή”, με την περίπτωση του Ηλία Κασιδιάρη να μην έχει αποκλειστεί, έστω και αν ο ίδιος το διέψευσε, αλλά και αυτήν του Γιάννη Λαγού να έχει προστεθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το εσωτερικό του συγκεκριμένου κόμματος, ο επικεφαλής Νίκος Μιχαλολιάκου και οι συνεργάτες του πιστεύουν ότι θα ανέβουν σημαντικά τα ποσοστά τους στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ λόγω του Σκοπιανού και αυτό θέλουν με μια… δυνατή υποψηφιότητα, πρόσωπο αναγνωρίσιμο στον κόσμο, να το αξιοποιήσουν. Με στόχο φυσικά να κερδίσουν μια έδρα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, την οποία μάλιστα πιστεύουν ότι θα πάρουν στο νομό Έβρου, λόγω του εκλογικού νόμου.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης βγήκε πριν λίγες ημέρες και διέψευσε τα σενάρια που είχαν γραφτεί και ακουστεί για πιθανή υποψηφιότητα του και τόνισε πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. Όμως η περίπτωση του δεν θα πρέπει να αποκλειστεί εντελώς, αφού η διάψευση θεωρείται μια κίνηση τακτικής. Παράλληλα, προστέθηκε και το όνομα του Γιάννη Λαγού, στελέχους που επίσης είναι προβεβλημένο και πιστεύεται ότι με τον τρόπο που ενεργεί και μιλάει, μπορεί να δημιουργήσει επικοινωνιακό… ντόρο στην Περιφέρεια μας και αυτό να… κεφαλαιοποιηθεί σε ψήφους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*