Μπούμερανγκ γύρισε στη δημοτική αρχή Λαμπάκη το ρεπορτάζ για την πεζοδρόμηση της Κύπρου(ΒΙΝΤΕΟ)

Μπούμερανγκ γύρισε στη δημοτική αρχή Λαμπάκη το ρεπορτάζ για την πεζοδρόμηση της Κύπρου(ΒΙΝΤΕΟ)

Μπούμεραγκ γύρισε για την δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη, ρεπορτάζ που αναφέρονταν σε “θετικές οι πρώτες εντυπώσεις από την πεζοδρόμηση της οδού Κύπρου”, το οποίο μεταδόθηκε από την ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση. 

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ για την περίφημη πεζοδρόμηση της Κύπρου, που προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις, υπάρχουν οι δηλώσεις πέντε πολιτών της Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι απαντούν πως σωστά έγινε αλλά συγχρόνως οι δυο εξ αυτών αναφέρονται συγχρόνως στην αδράνεια του δημάρχου κ.Λαμπάκη και των συνεργατών του, αλλά και στα πολλά ακόμα προβλήματα της πόλης. Προφανώς δεν παρακολούθησαν ολόκληρο το ρεπορτάζ αλλά… ενθουσιάστηκαν απ’ τον τίτλο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας, που φέρει σημαντικές προσωπικές ευθύνες για το μπάχαλο της οδού Κύπρου και το κοινοποίησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Αντώνης Βαμβακερός.

Ένας από τους ερωτώμενους λοιπόν, αναφέρει χαρακτηριστικά: “Μακάρι να κάνουν και άλλα τέτοια, αλλά δεν φαντάζομαι. Γιατί πολλές φορές λένε θα κάνουν θα κάνουν, αλλά δεν κάνουν τίποτα. Έτσι να δούμε, αν θα αλλάξει τώρα Λαμπάκς (έτσι τον αποκάλεσε) να δούμε τι θα κάνουνε”. Αυτός δηλαδή προεξοφλεί ήδη την ήττα του νυν δημάρχου.

Άλλη μια κυρία που εξέφρασε την άποψη της, προσπέρασε αμέσως την ερώτηση για την πεζοδρόμηση της Κύπρου και αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν, λέγοντας: “Είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό που κάνατε, αλλά έχουμε και άλλα προβλήματα να διορθωθούν. Τώρα εδώ που είναι το άγαλμα, που παίζουν τα παιδιά, είναι όλα χαλασμένα. Δηλαδή η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπει. Δεν μπορεί να ρθει ένας ξένος και να μην μπορεί να περάσει από την Αγία Παρασκευή που είναι το πάρκο και να πιάνει τη μύτη του. Μία τουαλέτα. Δεν πρέπει; Ένας που θα ‘ρθει, θα περάσει και θα φύγει. Θα πει εδώ είναι αποχωρητήριο και θα φύγει”.

 ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Υπάρχουν επίσης και δυο σημαντικά συμπεράσματα που βγαίνουν από αυτό το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και τις θέσεις των δύο ηλικιωμένων πολιτών της Αλεξανδρούπολης. Το πρώτο είναι πως έχει δημιουργήσει η αίσθηση στον κόσμο ότι ο… πανίσχυρος με 56% στις προηγούμενες εκλογές δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αλλάξει χάνοντας τις εκλογές. Το δεύτερο ότι έχει εδραιωθεί σε πολλούς η άποψη ότι υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα που δεν λύθηκαν στον δήμο Αλεξανδρούπολης στα 9 χρόνια της παρουσίας του και με κινήσεις ή έργα της τελευταίας προεκλογικής στιγμής, η “εικόνα” αυτή δεν μπορεί να αλλάξει.