Δίνεται σήμερα στην κυκλοφορία και ο κόμβος της Δαδιάς (φωτορεπορτάζ)

Δίνεται σήμερα στην κυκλοφορία και ο κόμβος της Δαδιάς (φωτορεπορτάζ)

Άλλο ένα “βήμα” για την βελτίωση της κίνησης στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου θα γίνει σήμερα, διευκολύνοντας την ζωή των οδηγών και όλων των Εβριτών.

Συγκεκριμένα, αναμένεται στην διάρκεια της ημέρας να δοθεί στην κυκλοφορία ο κόμβος της Δαδιάς, αφού οι εργασίες κατασκευής του ολοκληρώθηκαν. Τα συνεργεία εργάζονται ήδη για την σύνδεση των παρακαμπτήριων που δίνουν την δυνατότητα μέσω της γέφυρας σε όσους κατευθύνονται στην πανέμορφη Δαδιά και το παγκοσμίου ενδιαφέροντος Εθνικό Πάρκο Δαδιάς-Λευκίμμης, να κινηθούν προς το χωριό είτε ερχόμενοι από την Αλεξανδρούπολη, είτε από το Σουφλί.

Μετά λοιπόν το ανισόπεδο κόμβο της Μάνδρας που πρόσφατα δόθηκε στην κυκλοφορία, τώρα και ο αντίστοιχος της Δαδιάς ολοκληρώθηκε. Χρειάστηκαν δεκαετίες δυστυχώς και με ευθύνη των προηγούμενων Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ που καθυστέρησαν σημαντικά, αλλά τέλος καλό όλα καλά, τουλάχιστον για τα συγκεκριμένα κομμάτια.

Σε εκκρεμότητα παραμένει φυσικά ο ανισόπεδος κόμβος του Αμορίου, για τον οποίο η εταιρεία ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε δεσμεύθηκε στους διαμαρτυρόμενους κατοίκους ότι θα κατασκευαστεί, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα. Δυστυχώς. Ας ελπίσουμε να τηρηθούν οι υποσχέσεις των υπευθύνων της, γιατί έχουν απόλυτα δίκιο όσοι διαμαρτύρονται.