Καταγγελία παίκτη βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για διαφθορά της διοίκησης. Ζήτησε «δημόσια συγνώμη» ο πατέρας του

Καταγγελία παίκτη βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για διαφθορά της διοίκησης. Ζήτησε «δημόσια συγνώμη» ο πατέρας του

Σε επώνυμη καταγγελία για διαφθορά στις τάξεις του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ιδιαίτερα στην διοίκηση της ομάδας βόλεϊ προχώρησε ένας νεαρός παίκτης της ομάδας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Πρόκειται για τον 16χρονο Δημήτρη Ραπτόπουλο που αγωνίζεται ως ακραίος στις ακαδημίες της ομάδας και μετείχε στο ρόστερ με το οποίο η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έφτασε πέρυσι μέχρι το φάιναλ φορ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη. Παράλληλα φέτος ταξίδεψε με το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης στην Κύπρο για το Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα.

Ο Ραπτόπουλος, που θεωρείται από τα ταλέντα του αθλήματος στην Αλεξανδρούπολη, έκανε πρόσφατα σοβαρές καταγγελίες για διαφθορά στους κόλπους της διοίκησης του Εθνικού και ιδίως στο τμήμα βόλεϊ και σχολίαζε ότι τα αποτελέσματα φαίνονται στην Α1 και στην ανάπτυξη, επισημαίνοντας ότι ο παλιός παραδοσιακός κόσμος της ομάδας έχει εγκαταλείψει τον σύλλογο.

Το δημοσιοποίησε η διοίκηση μαζί με την συγνώμη του πατέρα του

Στο θέμα έδωσε μεγάλη έκταση και το δημοσιοποίησε το ίδιο το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, μαζί με την συγνώμη του πατέρα του Γιώργου Ραπτόπουλου, γνωστού δημοτικού συμβούλου στην προηγούμενη περίοδο 2010-2014. Συγκεκριμένα στην επίσημη σελίδα του Εθνικός Αλεξανδρούπολης Volleyball Team, αναφέρεται ότι:

“Ας σοβαρευτούμε λιγάκι και ας προσέχουμε τι γράφουμε και τι λέμε… Παρ’ όλα αυτά, δεκτή η συγνώμη του κ. Ραπτόπουλου.

Πριν από λίγες μέρες αναρτήθηκε στο FB ένα ατυχές σχόλιο από τον Δημήτρη Ραπτόπουλο, το οποίο είχε να κάνει με τη διοίκηση του Εθνικού σε επίπεδο διαφάνειας και διαφθοράς. Είχε γράψει αυτά που φαίνονται στην φωτογραφία…

Εχτές ο πατέρας του, Γιώργος Ραπτόπουλος, μετά από παρέμβαση του Εθνικού, έσπευσε να διορθώσει και δήλωσε τα παρακάτω:

“Ζητούμε συγνωμη απο τη διοίκηση του ΤΑΑ του Εθνικού ΑΛΕΞ/πολης για τα σχόλια, που ανάρτησε ο υιός μας Δημήτριος Ραπτοπουλος, τα οποία δεν τα εννοούσε και αναγνωρίζουμε ότι τα σχόλια αυτά ειναι άκρως ανυπόστατα, συκοφαντικά και δυσφημιστικά και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ολα αυτά τα χρονια που ήμασταν στο χώρο του Εθνικού ποτε δεν εχει υποπέσει στην αντίληψη μας ότι η διοίκηση του ΤΑΑ ειναι διεφθαρμένη και γνωρίζουμε ότι τα μέλη της ενεργούν μονο με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Εθνικού”.

Πηγή: thrakisports.gr