Σύλλογος Εργαζομένων δήμου Αλεξανδρούπολης: “Ζητάμε να ανακαλέσει ο δήμαρχος την στέρηση μισθού του Αντιπροέδρου μας”

Σύλλογος Εργαζομένων δήμου Αλεξανδρούπολης: “Ζητάμε να ανακαλέσει ο δήμαρχος την στέρηση μισθού του Αντιπροέδρου μας”

Ανακοίνωση με την οποία απαντάει σε όσα ισχυρίστηκε τις τελευταίες ημέρες ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του δήμου Αλεξανδρούπολης, ζητώντας μεταξύ άλλων και την ανάκληση της ποινής στέρησης μισθού που επέβαλλε στον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων αναφέρει:

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου μας έχει 437 ενεργά μέλη και ένα επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο. Οποιαδήποτε προσπάθεια, απόφαση, δήλωση από τους συναδέλφους του διοικητικού, γίνεται πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του και πάντα με γνώμονα τα συμφέροντα των μελών του. Κανένα μέλος του διοικητικού δεν έχει την πρόθεση να συκοφαντήσει και καθ’ υβρίσει κανέναν. Όλοι προσπαθούμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των συναδέλφων. 

Ζητάμε από το Δήμαρχο να σταματήσει να αναφέρει ότι υπάρχουν συκοφάντες και υβριστές στο σύλλογό μας και να μην αφαιρεί το λόγο από κανέναν. Του ζητάμε να προβεί σε ανάκληση της απόφασης του για στέρηση-ποινή μισθού στον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας, διότι δεν έχει να κάνει με την εργασία του ούτε δημιούργησε κανένα υπηρεσιακό πρόβλημα. Από τη στιγμή που είναι άριστος υπάλληλος(αναφέρθηκε τόσο από τον Αντιδήμαρχό του, όσο και από τον Διευθυντή του) και δεν δημιούργησε κανένα υπηρεσιακό πρόβλημα, ζητάμε την ανάκληση της ποινής του.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ