Κατηγορηματική διάψευση Ζαγναφέρη: “Δεν είπα ποτέ και πουθενά ότι στηρίζω τον Τοψίδη”

Κατηγορηματική διάψευση Ζαγναφέρη: “Δεν είπα ποτέ και πουθενά ότι στηρίζω τον Τοψίδη”

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που αναφέρουν ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου Τάκη Τοψίδη, μετά την συνάντηση που είχαν οι δυο τους όταν τον υποδέχθηκε στο γραφείο του, προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης.

Μετά από αυτή τη συνάντηση με τον υποψήφιο για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδομίας και Θράκης, τα γνωστά ΜΜΕ Ξάνθης και Καβάλας που πρόσκεινται φιλικά στον Τοψίδη και λειτουργούν ως γραφεία τύπου, αλλά και συνεργάτες του, υποστήριζαν ότι ο κ.Ζαγναφέρης στηρίζει την συγκεκριμένη υποψηφιότητα και συστρατεύεται μαζί του. Ο ίδιος όμως δήλωσε στην «Θ» )thraki.com.gr) ότι «τέτοιο πράγμα εγώ δεν είπα πουθενά. Αυτά τα γράφουν οι δημοσιογράφοι και εγώ δεν θα καθίσω να διαψεύσω τον κάθε δημοσιογράφο. Δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας».

«Έκανα κάποια δήλωση υπέρ κάποιου; Ο κ. Τοψίδης ζήτησε να έρθει για να με δει» ανέφερε στην «Θ» ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ενώ αναφορικά με την «συστράτευση» των δυνάμεων, επισημαίνει ότι «Αυτή είναι η πάγια άποψή μου εδώ και δύο μήνες και προσπαθώ τόσο καιρό να βρούμε όλοι μαζί μια λύση και προς αυτήν την κατεύθυνση βαδίζω και προς αυτήν την κατεύθυνση προσπαθώ».

“Στόχος μου είναι να υπάρξει μόνο ένας

συνδυασμός απ’ τον κεντροδεξιό χώρο”

«Έχει ακόμη 6,5 μήνες περίπου μέχρι τις εκλογές και όλα είναι ρευστά και μέχρι το τέλος θα αλλάξουν πάρα πολλά, άσχετα από το τι συμβαίνει τώρα. Όταν μιλώ για μια υποψηφιότητα, συμπεριλαμβάνω και την υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη γιατί θεωρώ ότι μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα» συνέχισε ο ίδιος, σημειώνοντας ότι: «Όχι όμως να λέμε ότι συστρατεύθηκα με κάποιον. Δεν είμαι υποχρεωμένος να διαψεύδω ανά πάσα στιγμή τον καθένα που το γράφει.

-Συναντηση υποψήφιου Περιφερειάρχη Χ.Τοψίδη με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη

Από την πρώτη στιγμή είπα ότι θα πάω αν υπάρξει μόνον ένας συνδυασμός από τον κεντροδεξιό χώρο πάντα. Ή και ένας απέναντι στον ήδη υπάρχοντα, υπό όρους και με αυτήν την έννοια. Προσπαθούμε να κατέβει ένας συνδυασμός και αυτό το είπα από την αρχή. Γιατί και με αυτόν τον γελοίο εκλογικό νόμο, αν υπάρχει πολυδιάσπαση, όλοι θα έχουν από 5-10 συμβούλους και θα γίνεται ο…πύργος της Βαβέλ. Δεν θα υπάρχει διοίκηση και προσωπικά σε διοίκηση «Πύργου της Βαβέλ» δεν συμμετέχω».

Πηγή: thraki.com.gr