Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Βόλεϊ: Η διοίκηση… μπλέκει τον σύλλογο, παίρνοντας θέση στο προεκλογικό κλίμα υπέρ Λαμπάκη

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Βόλεϊ: Η διοίκηση… μπλέκει τον σύλλογο, παίρνοντας θέση στο προεκλογικό κλίμα υπέρ Λαμπάκη

Πολλά ερωτηματικά έχει δημιουργήσει στην Αλεξανδρούπολη, η ενέργεια που της διοίκησης της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση παίρνοντας θέση σε όσα γράφτηκαν ή ακούστηκαν για τα προβλήματα με την οροφή του Κλειστού Γυμναστηρίου “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, η οποία έσταζε λόγω της βροχόπτωσης, στη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή.

Χωρίς να υπάρχει λόγος και ενώ στην συγκεκριμένη ανακοίνωση οι παράγοντες του ιστορικού και εμβληματικού συλλόγου της πόλης, επισημαίνουν ότι όλα αυτά “αποτελούν πολιτικές σκοπιμότητες και ουδεμία σχέση πρέπει να έχουν με τον αθλητισμό”, κάνουν οι ίδιοι ακριβώς το ίδιο. Μπλέκουν τον Εθνικό και την αγαπημένη όλων των κατοίκων ομάδα βόλεϊ της πόλης, στο προεκλογικό κλίμα που ήδη έχει ξεκινήσει για τις δημοτικές εκλογές του Μαίου του 2019, παίρνοντας έμμεσα θέση υπέρ της σημερινής δημοτικής αρχής του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.  

Ενώ λοιπόν παραδέχονται τα προβλήματα που υπάρχουν στο Κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, αφού τα ζουν και οι ίδιοι καθημερινά καλύτερα από τον καθένα, εμφανίζονται ως… συνήγοροι της δημοτικής αρχής και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Γιάννη Βαταμίδη που είναι καθ ύλην αρμόδιος και έχει σοβαρές ευθύνες για την απαράδεκτη “εικόνα”. Με την στέγη να στάζει και να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών στη διάρκεια των αγώνων.

Η ανακοίνωση του Τ.Α.Α Εθνικός Αλεξανδρούπολης αναφέρει συγκεκριμένα:

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.

Σχετικά με τον αγώνα της 21/11 και το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε με την οροφή και την παραφιλολογία που κυκλοφόρησε, έχουμε να δηλώσουμε για ο,τι μας αφορά ότι τα προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι πολλά και χρονίζουν.

Βάσει της δίκης μας εμπειρίας, έχουμε να σχολιάσουμε ότι η συνεργασία μας για την επίλυση τέτοιων προβλημάτων με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, τον Δήμο αλλά και με τον ίδιο τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού είναι άψογη, καθώς υπάρχει μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά τους για την επίλυση τέτοιων προβλημάτων καθημερινά και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Όλα τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση, αποτελούν πολιτικές σκοπιμότητες και ουδεμία σχέση πρέπει να έχουν με τον αθλητισμό

Τ.Α.Α Εθνικός Αλεξανδρούπολης”

Τα χρήματα είναι των δημοτών και όχι

του Λαμπάκη ή της παράταξης “Πόλη και Πολίτες”

Θα πρέπει να καταλάβουν οι παράγοντες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, τόσο ο Πρόεδρος του Αντώνης Χατζησταύρου όσο και ο Αντιπρόεδρος Αντώνης Τελόπουλος που ουσιαστικά είναι σε όλους γνωστό πως αποτελεί το… κουμάντο της ομάδας βόλεϊ, ότι είναι αυτονόητη υποχρέωση του εκάστοτε δημάρχου Αλεξανδρούπολης να στηρίζει οικονομικά την κορυφαία ομάδα της πόλης. Τα χρήματα μάλιστα που έχουν δοθεί και είναι πάρα πολλά, γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες των άλλων συλλόγων της πόλης, δεν τα βάζει από την τσέπη του ο Βαγγέλης Λαμπάκης, ούτε από το ταμείο της δημοτικής του παράταξης “Πόλη και Πολίτες”. Βγαίνουν από το ταμείο του δήμου Αλεξανδρούπολης και προέρχονται απ’ όλους τους δημότες μέσω των δημοτικών τελών.

Στις προσωπικές τους εργασίες, στη Συνεταιριστική Τράπεζα ο κ.Χατζησταύρου και στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση ο κ.Τελόπουλος, μπορούν να εκφράζουν όσο θέλουν την προτίμηση τους στον κ.Λαμπάκη και την δημοτική του αρχή, αλλά ως παράγοντες της κορυφαίας ομάδας της Αλεξανδρούπολης, θα πρέπει να κρατούν ίσες αποστάσεις. Γι’ αυτό και η συγκεκριμένη ανακοίνωση όπου το Τ.Α.Α του Εθνικού Αλεξανδρούπολης εμφανίστηκε ως… συνήγορος υπεράσπισης της δημοτικής αρχής για το σοβαρό πρόβλημα με την στέγη του Κλειστού, ήταν… φάουλ και μάλιστα τεράστιο.

Δεν μπορεί ενώ μιλούν για πολιτικές σκοπιμότητες που ουδεμία σχέση πρέπει να έχουν στον αθλητισμό για όσους επέκριναν την δημοτική αρχή που δεν έχει καταφέρει να λύσει το πρόβλημα με την στέγη του Κλειστού, να κάνουν ακριβώς το ίδιο. Να μπλέκουν τον αθλητισμό και τον ιστορικό Εθνικό στην προεκλογική αντιπαράθεση, παίρνοντας θέση υπέρ του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη. Η εμβληματική ομάδα βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης ανήκει στους χιλιάδες φιλάθλους της που την στηρίζουν και σε όλους τους πολίτες. Ούτε στον εκάστοτε δήμαρχο, ούτε σε συγκεκριμένη δημοτική παράταξη, ούτε στους περιστασιακούς παράγοντες της που έρχονται και φεύγουν. Δεν πρέπει λοιπόν να την… χρωματίζουν ούτε κομματικά, αλλά ούτε και δημοτικοπαραταξιακά.