Δήμος Σουφλίου: Απ’ ευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ σε Αντιδημάρχους και συζύγους τους, από τον Β.Πουλιλιό

Δήμος Σουφλίου: Απ’ ευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ σε Αντιδημάρχους και συζύγους τους, από τον Β.Πουλιλιό

Σε ένα από τους πιο φανατικούς οπαδούς του δόγματος Βουλγαράκη που για την υπόθεση Βατοπεδίου δήλωνε πως “ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό”, αναδεικνύεται ο δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός. Με απ’ ευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ σε Αντιδημάρχους του, αλλά και συζύγους Αντιδημάρχων ή δημοτικών συμβούλων.

Μιλάμε ότι ο άνθρωπος το… τερμάτισε, αφού μόνο τους τελευταίους μήνες έκανε απ’ ευθείας δεκάδων χιλιάδων ευρώ στον Αντιδήμαρχο του Απόστολο Πατέλη, στην σύζυγο του πρώην Αντιδημάρχου του και νυν δημοτικού συμβούλου (μετά την παραίτηση του) Χρήστου Καραγιάννη, αλλά και στον σύζυγο της Αντιδημάρχου Τυχερού Σοφίας Κουφάκη.

Η κουρτίνα δεν έκρυβε… ΖΟΝΓΚ αλλά τον Αντιδήμαρχο του

Θυμάστε εκείνο το τηλεπαιχνίδι που ρωτούσαν τους παίκτες αν θέλουν το κουτί ή την… κουρτίνα και αν επέλεγαν την δεύτερη μπορεί να προέκυπτε το… ΖΟΝΓΚ. Στην περίπτωση Πουλιλού η κουρτίνα… έκρυβε τον Αντιδήμαρχο του κ.Πατέλλη. Συγκεκριμένα, με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 19 Σεπτεμβρίου 2018, εγκρίθηκε η «Προμήθεια Κουρτινών για τη Μαθητική Εστία», εκτιμώμενης αξίας 3.999,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης στον Αντιδήμαρχο του Πατέλλη Απόστολο. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό, ότι οι συγκεκριμένες κουρτίνες είχαν αντικατασταθεί το 2013. Προφανώς καταστράφηκαν στην πενταετία που πέρασε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΕΛΛΗΣ-ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

Στην σύζυγο του πρώην Αντιδημάρχου Χ.Καραγιάννη

συνολικά 43.781 ευρώ με απ’ ευθείας αναθέσεις

Τα περισσότερα χρήματα τους τελευταίους μήνες έχουν δοθεί με απ’ ευθείας αναθέσεις στην σύζυγο του πρώην Αντιδημάρχου του Χρήστου Καραγιάννη, ο οποίος μετά την παραίτηση του παραμένει δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Βαγγέλη Πουλιλιού. Συγκεκριμένα, στην επιχείρηση της Παπαζή Αηδόνας που βρίσκεται στο Σουφλί, ανατέθηκαν απ’ ευθείας τρεις προμήθειες, όλες φυσικά νόμιμες, αφού είναι κάτω από τις 20.000 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) όπως προβλέπει ο νόμος, δόθηκαν:

  1.  «Προμήθεια Θερμαντικών Σωμάτων και Εξαρτημάτων Λεβητοστασίου για τη Δ.Ε Σουφλίου», εκτιμώμενης αξίας 23.996,79€ συμπεπιλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης στην  «ΠΑΠΑΖΗ ΑΗΔΟΝΑ».
  2. Εγκρίνουμε την διενέργεια της προμήθειας «Προμήθεια Θερμαντικών Σωμάτων και Εξαρτημάτων Λεβητοστασίου για τη Δ.Ε Ορφέα», εκτιμώμενης αξίας 14.999,54€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης στην  «ΠΑΠΑΖΗ ΑΗΔΟΝΑ».
  3. Εγκρίνουμε τη διενέργεια της προμήθειας «Προμήθεια Κλιματιστικών», εκτιμώμενης αξίας 4.786,40€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης στην «ΠΑΠΑΖΗ ΑΗΔΟΝΑ».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΘΕΣΗ Δ.Ε ΟΡΦΕΑ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Δ.Ε ΣΟΥΦΛΙΟΥ

ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

Στον σύζυγο της Αντιδημάρχου Τυχερού

με απ’ ευθείας ανάθεση 24 χιλιάρικα 

Τέλος, πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα στις 13 Νοεμβρίου 2018 με βάση το έγγραφο που αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, έγινε  απ’ ευθείας ανάθεση ηλεκτρολογικού υλικού στον κύριο Γκάζο Ηλία από το Σουφλί, αντί συνολικού ποσού 23.999, 60 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Οριακά δηλαδή κάτω από καθαρή αξία 20.000 ευρώ που προβλέπει ο νόμος ότι μπορεί να γίνει απ’ ευθείας. Πρόκειται για τον σύζυγο της Αντιδημάρχου Τυχερού Σοφίας Κουφάκη. Μάλιστα υπάρχει μέσα στο 2018 και άλλη απόφαση για απ’ ευθείας ανάθεση στον ίδιο, πάλι προμήθειας ηλεκτρολογικού υλικού.

Όπως αναφέρεται στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, η απόφαση προβλέπει: “Την απ’ ευθείας ανάθεση της προμήθειας “ηλεκτρολογικού υλικού της Δ.Ε. Σουφλίου” στην επιχείρηση “Γκάζος Ηλίας” στο Σουφλί, έναντι του ποσού 23.999, 60 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΕ ΣΥΖΥΓΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

Απ’ όλα αυτά φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός το έχει..,.ξεσκίσει το δόγμα Βουλγαράκη, αφού εφαρμόζει κατά κόρον αυτό που έλεγε ο πρώην υπουργός των Κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή όταν τον κατηγορούσαν, πως “ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό”. Ο ίδιος μπορεί φυσικά να υποστηρίξει πως στηρίξει τις… τοπικές επιχειρήσεις της πόλης του με τις επιλογές αυτές ή συντοπιτών του (στην περίπτωση της κ.Παπαζή, συζύγου του πρώην Αντιδημάρχου κ.Καραγιάννη). Άλλωστε σε όσους του επισημαίνουν τα συγκεκριμένα θέματα, λέει πως δεν τον ενδιαφέρει τί λένε και γράφουν τα ΜΜΕ, αφού είναι σίγουρος ότι θα ξαναεκλεγεί… περίπατο και πάλι δήμαρχος.

Πιστεύει ότι οι πολίτες του δήμου Σουφλίου, που προφανώς στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν τα γνωρίζουν όλα αυτά, θα “επιβραβεύσουν” το… φαγοπότι (νόμιμο φυσικά αλλά όχι και ηθικό κατά την γνώμη μας), δεκάδων χιλιάδων ευρώ από οικογενειακές επιχειρήσεις Αντιδημάρχων και δημοτικών του συμβούλων. Γιατί αν προστεθούν τα ποσά φτάνουν σε μεγάλο ύψος.

Υ.Γ: Μια και πρόσφατα είδαμε τον κ.Πουλιλιό να δίνει το παρόν στην Κομοτηνή και να στηρίζει την υποψηφιότητα του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου Τάκη Τοψίδη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μάλιστα λέγεται ότι μπορεί να είναι υποψήφιος με την “Περιφερειακή Σύνθεση” και ο δημοτικός του σύμβουλος Χρήστος Καργαγιάννης, βλέπουμε ότι κάποιοι δήμαρχοι που στηρίζουν την συγκεκριμένη υποψηφιότητα έχουν… αδυναμία στις απ’ ευθείας αναθέσεις. Είναι φαίνεται το νέο… ύφος και ήθος στην διοίκηση της Περιφέρειας που ευαγγελίζονται ότι θα φέρουν.

3 Σχόλια

  1. ολες αυτες οι αναθεσεις δεν ελεγχονται απο το ελεγκτικο συνεδρειο; ΑΡΑΓΕ ΘΕΩΡΗΘΗΚΑΝ . μηπως το γνωριζεις Κωνσταντινε!!!!!!!!!!

  2. Oλες αυτες οι αναθεσεις δεν ελεγχονται απο το ελεγκτικο συνεδρειο; ΑΡΑΓΕ ΘΕΩΡΗΘΗΚΑΝ . μηπως το γνωριζεις Κωνσταντινε!!!!!!
    μηπως γνωριζεις Κωνσταντινε το ΙΕΚ ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ !!!!!!!!!!! κυκλοφορει στους ΟΤΑ του Β. Εβρου

  3. Αυτο το θεμα δεν στεκει

    Στο Σουφλι τρεις κ ο κουκος μειναν ποιους να επελεγε δηλαδη…..

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*