Γερμανία: Μοναδικές στιγμές στο γλέντι 35 χρόνων “ζωής” του Συλλόγου Θρακιωτών Αννοβέρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Γερμανία: Μοναδικές στιγμές στο γλέντι 35 χρόνων “ζωής” του Συλλόγου Θρακιωτών Αννοβέρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοναδικές στιγμές και ένα γνήσιο, θρακιώτικο γλέντι, απόλαυσαν όσοι βρέθηαν χθες βράδυ στην εκδήλωση για την επέτειο των 35 χρόνων λειτουργίας του Συλλόγου Θρακιωτών Αννοβέρου.

Με την εκπληκτική ορχήστρα του Νίκου Ζαπάρτα και τους Βαγγέλη Κατσουλίδη, Δημήτρη Μπουζαμάνη και στη γκάιντα τον Χρήστο Ζηλιάσκο που έφτασαν από την Ελλάδα, οι συμπατριώτες μας γλέντησαν με την ψυχή τους και ταξίδεψαν νοερά στην Θράκη και τον Έβρο, με τους χορούς και τα τραγούδια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και το χορευτικό συγκρότημα ο Σύλλογος Θρακιωτών Αμβούργου και Περιχώρων. Ακόμα, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θρακιωτών, αλλά και εκπρόσωποι συλλόγων από το Esslingen, το Lüdenschein και το Düsseldorf.

Gepostet von Georgios Darvoudis am Samstag, 24. November 2018

Όλοι μαζί οι Θρακιώτες αλλά και οι Έλληνες μετανάστες γενικότερα, έσμιξαν στην πίστα διασκεδάζοντας με την ψυχή τους.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, συζήτησαν, τραγούδησαν, χόρεψαν και γλέντησαν υπό τους ήχους των καταξιωμένων νεαρών μουσικών της Θράκης και έζησαν με συγκίνηση στιγμές από την ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Συγχαρητήρια στην διοίκηση, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Θρακιωτών Αννοβέρου και να τα… εκατοστήσει ο σύλλογος τους που χθες γιόρτασε τα 35 χρόνια ύπαρξης και δραστηριότητας του στην Γερμανία. Να διατηρεί πάντα άσβεστη την φλόγα της Ελλάδας, της Θράκης, του Έβρου και να μεταλαμπαδεύει την παράδοση μας στις νεότερες γενιές.