Αλεξανδρούπολη: Επίσκεψη υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη στον ΟΛΑ και ενημέρωση απ’ τον Χρ.Δούκα

Αλεξανδρούπολη: Επίσκεψη υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη στον ΟΛΑ και ενημέρωση απ’ τον Χρ.Δούκα

Επίσκεψη στις διοικητικές εγκαταστάσεις  του Ο.Λ.Α  Α.Ε. πραγματοποίησε το Σάββατο 24-11-2018 ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και επικεφαλής της παράταξης “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” κ. Γιάννης Ζαμπούκης μαζί με  συνεργάτες του.

Τον κ. Ζαμπούκη υποδέχτηκε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Α κ. Χρήστος Δούκας, ο οποίος και τον ενημέρωσε για τις εξελίξεις που αφορούν το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης,  το Master Plan και τις σοβαρές  προοπτικές που διαφαίνονται και που θα προσδώσουν ιδιαίτερα θετικά οφέλη στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Η συνάντηση έλαβε χώρα  σε εποικοδομητικό κλίμα  και δεσμεύτηκαν αμφότεροι να διατηρήσουν ένα ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας και αλληλοϋποστήριξης για την επίτευξη του κοινού στόχου που είναι η ανάπτυξη και η ευημερία του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Ήταν η πρώτη συνάντηση του Γιάννη Ζαμπούκη με εκπροσώπους θεσμικών φορέων της πόλης, μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για δήμαρχος και η επιλογή του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης προφανώς είναι συβολική και δείχνει την ιδιαίτερη σημασία που δίνει ο ίδιος στο ρόλο τον οποίο μπορεί να  διαδραματίσει το λιμάνι, οι δυνατότητες και οι λειτουργίες του, στην Αλεξανδρούπολη του μέλλοντος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*