Πάντα κάτι νέο σε υπηρεσίες και τεχνολογίες από την John Deere και την Agrotech S.A

Πάντα κάτι νέο σε υπηρεσίες και τεχνολογίες από την John Deere και την Agrotech S.A

Με τις ανάγκες για υψηλότερη απόδοση στο χωράφι και μεγαλύτερη οικονομία σε βάθος χρόνου να βρίσκονται στις πρώτες προτεραιότητες κάθε ιδιοκτήτη μηχανήματος John Deere, η Agrotech S.A, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της John Deere στην Ελλάδα, παρουσιάζει όλες τις νέες της προηγμένες υπηρεσίες για κάθε αγρότη.
Farmsight
Το τμήμα Farmsight της John Deere είναι το τμήμα που ασχολείται με προϊόντα και υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρισης του εξοπλισμού και των αγροτεμαχίων σας. Επιτρέπει την απομακρυσμένη παρακολούθηση των μηχανημάτων και στοχεύει στη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητάς τους εξασφαλίζοντας την βελτιστοποίηση της κατανάλωσης.
Αυτόματη καθοδήγηση
Μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες που μπορεί να προσφέρει η ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών της John Deere είναι η αυτόματη καθοδήγηση. Η δοκιμασμένη λύση της αυτοματοποιημένης διεύθυνσης εφαρμόζεται σε περισσότερα από 600 μηχανήματα και τα οφέλη της είναι εμφανή από την πρώτη στιγμή: μειώνεται το κόστος καυσίμου, μειώνεται η χρήση λιπασμάτων και σπόρων και ταυτόχρονα αυξάνεται το κέρδος και η παραγωγικότητα.

Section Control (Τμηματικός Έλεγχος)
Ο Τμηματικός Έλεγχος είναι μια επιπλέον λειτουργία στην οθόνη 2630 που δίνει τη δυνατότητα αυτόματου ελέγχου των τμημάτων σε ένα παρελκόμενο ISOBUS. Όταν ο χειριστής ενεργοποιεί την ρύθμιση, το σύστημα παίρνει πληροφορίες μέσα από δορυφόρους για να ανοίξει και να κλείσει τμήματα του παρελκομένου με αποτέλεσμα την
ελαχιστοποίηση των αλληλοεπικαλύψεων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για τα εσωτερικά και εξωτερικά σύνορα, καθώς ο Τμηματικός Έλεγχος ελέγχει αυτόματα το άνοιγμα και το κλείσιμο των τμημάτων του παρελκομένου όταν αυτό διέρχεται από προκαθορισμένα σύνορα.


JDLink
Η λύση διαχείρισης εξοπλισμού JDLink™ είναι ένα σύστημα τηλεματικής που προορίζεται για όλους τους τύπους μηχανημάτων και επιτρέπει την απομακρυσμένη σύνδεση κατόχων και υπεύθυνων λογαριασμού με τον εξοπλισμό
τους, παρέχοντας προειδοποιήσεις και πληροφορίες σχετικά με τα μηχανήματα.

Μετρητές υγρασίας και απόδοσης κιλών
Για ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο της καλλιέργειας υπάρχει πλέον η δυνατότητα ενός συστήματος που επιτρέπει στον χειριστή μιας θεριζοαλωνιστικής μηχανής και βαμβακοσυλλεκτικής να βλέπει και να αποθηκεύει τις μετρήσεις απόδοσης κιλών και υγρασίας της σοδειάς σε εξειδικευμένο χάρτη απόδοσης.

Harvest Lab
Το Harvest Lab είναι ένα σύστημα μέτρησης και ανάλυσης διάφορων συστατικών της σοδειάς που έχει θεριστεί, του ενσιρώματος ή του ρευστού λιπάσματος. Μπορεί να αναλύσει την περιεκτικότητα των παραπάνω σε υγρασία, ξηρό υλικό, πρωτεΐνη, άμυλο, ακατέργαστες ίνες, NDF, ADF, σάκχαρα και ακατέργαστη στάχτη.

ISOBUS
Η τεχνολογία ISOBUS είναι ένα παγκόσμιο πρωτόκολλο επικοινωνίας που επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ μηχανημάτων και παρελκομένων. Πριν το ISOBUS οι χειριστές ήταν υποχρεωμένοι να ελέγχουν την συμβατότητα
της οθόνης και του παρελκομένου που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν και να περιορίζονται σε λίγες επιλογές. Πλέον όμως η τεχνολογία ISOBUS σας επιτρέπει όχι μόνο να μην περιορίζετε την οθόνης σας σε ένα ή δύο τύπους παρελκομένων, αλλά να μπορείτε να έχετε τον έλεγχό τους και να αυτοματοποιείτε τις εργασίες γρήγορα και απλά.