Πέτροβιτς: “Συνεχίζουμε όλοι μαζί, δυνατοί, για την Περιφέρεια του αύριο”

Πέτροβιτς: “Συνεχίζουμε όλοι μαζί, δυνατοί, για την Περιφέρεια του αύριο”

Απάντηση σε όσους υποστήριζαν ότι έχει “εξαφανιστεί” τον τελευταίο καιρό και μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχει αδρανοποιηθεί, έδωσε πριν λίγη ώρα ο Δημήτρης Πέτροβιτς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, με δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό αναφέρει ότι συνεχίζει την προσπάθεια δυναμικά για την Περιφέρεια του αύριο. Όπως λέει:

“Ευχαριστώ όλους τους φανερούς και αφανείς φίλους, τους απλούς πολίτες που εκφράστηκαν θετικά από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς μου, ως Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, με στόχο και σκοπό να επαναφέρουμε σε τροχιά ανάπτυξης την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Ευχαριστώ επίσης κι εκείνους, που έσπευσαν να δηλώσουν την «έκπληξή» τους και να επιδοθούν στην αναζήτηση «άλλων σκοπών». Ο χρόνος έχει απαντήσεις για όλα και οι επερχόμενες εκλογές απαιτούν υπομονή, μεθοδικότητα και επιμονή, στοιχεία τα οποία και διαθέτω.


Συνεχίζω τον καθαρό αυτοδιοικητικό αγώνα, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μου για τον τόπο και τους συμπολίτες μου, με μοναδική φιλοδοξία την ολόθυμη διάθεση της ανιδιοτελούς προσφοράς στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με μοναδικά μου «όπλα» την Εντιμότητα, την Ειλικρίνεια, την Εργατικότητα και την Αλήθεια.
Συνεχίζουμε, δυνατοί, την προεκλογική μας διαδρομή, ετοιμάζοντας με προσοχή το πρόγραμμά μας και έχοντας καθημερινά επαφή και συζητήσεις με πολίτες από ολόκληρη την περιφέρεια, που θα συμμετάσχουν στον Ανεξάρτητο συνδυασμό μας.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ”!