Καίσας: Πρέπει να υπάρξει μια σοβαρή μελέτη για να παραχωρηθεί το παλιό Νοσοκομείο

Καίσας: Πρέπει να υπάρξει μια σοβαρή μελέτη για να παραχωρηθεί το παλιό Νοσοκομείο

Αιχμές προς τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, ότι διαμαρτύρεται και κάνει συνέχεια δηλώσεις για παραχώρηση του παλιού Νοσοκομείου, χωρίς όμως να υπάρξει μια σοβαρή και εμπεριστατωμένη μελέτη προς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, άφησε ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καίσας.

Μιλώντας στην ΔΕΛΤΑ TV για την αξιοποίηση του κτιρίου του παλαιού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, με αφορμή και την επιστολή του δημάρχου Αλεξανδρούπολης με την οποία προσπάθησε να αποποιηθεί τις ευθλύνες για την αναποτελεσματικότητα του τόσα χρόνια, ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος τόνισε μεταξύ άλλων:

“Η υπόθεση της αξιοποίησης του Παλαιού Νοσοκομείου είναι μια ιστορία 16 ετών. Πετύχαμε τον νομικό απεγκλωβισμό του κτιρίου από το ΤΑΙΠΕΔ καθώς και την χρήση του από την παλιά Διοίκηση του Νοσοκομείου για πελατειακούς λόγους και την μεταφορά του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από όπου θα δοθούν προς αξιοποίηση τα 17.000 τετραγωνικά του, από όλους τους φορείς της πόλης που το έχουν ανάγκη, Περιφέρεια, Δήμος, Αστυνομία κλπ. ενώ τμήμα του θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ΚΥ αστικού Τύπου.”

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*