Λαμπάκης: Καταγγέλω την αδιαφορία των τεσσάρων βουλευτών Έβρου για το παλιό Νοσοκομείο

Λαμπάκης: Καταγγέλω την αδιαφορία των τεσσάρων βουλευτών Έβρου για το παλιό Νοσοκομείο

Επίθεση στους τέσσερις βουλευτές Έβρου έκανε ο Βαγγέλης Λαμπάκης, καταγγέλοντας τους για αδιαφορία στο θέμα του παλιού Νοσοκομείου, με αφορμή και την επιστολή που έστειλε ζητώντας τους να τον βοηθήσουν για να υπάρξει λύση και να περιέλθει η χρήση του στον δήμο Αλεξανδρούπολης. 

Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 και στον Σταύρο Αποστολίδη (και όχι φυσικά στο Evros-news.gr όπως νόμισαν ορισμένοι), χρησιμοποίησε ένονους χαρακτηρισμούς κατά των βουλευτών Γιώργου Καίσα, Δημήτρη Ρίζου, Νατάσας Γκαρά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αναστάσιου Δημοσχάκη της Ν.Δ,. αφού όπως είπε: “Πως λειτουργεί απέναντι σε μια επιστολή απόγνωσης, η τεχνική κάποιωνπολιτικών. Οι οποίοι μιλάν, μιλάν, μιλάν και δεν κάνουν τίποτα. Σε αυτή την επιστολή απόγνωσης που έστειλα πριν μια βδομάδα στους τέσσερις βουλευτές του Έβρου, ο ένας εδέησε να μου απαντήσει. Να απαντήσει γενικά και αόριστα όμως στην Δέλτα ΤV. Ο Καίσας ο Γιώργος μας λέει το ιστορικό. Ότι η υπόθεση του παλιού νοσοκομείου είναι μια ιστορία 16 ετών. Πετύχαμε λέει το νομικό απεγκλωβισμό. ¨Ηθελε 16 χρόνια για να γίνει αυτό έτσι; Ο ίδιος λέει ότι πέτυχαν το νομικό απεγκλωβισμό απ’ το ΤΑΙΠΕΔ και αφού μεταφέρθκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, θα δοθούν τα 17.000 τετραγωνικά μέτρα που τα έχουν ανάγκη Περιφέρεια, Δήμος, Αστυνομία. Ο δήμος δεν έχει ανάγκη,. Εγώ προσφέρομαι να βοηθήσω τους άλλους. Και μετά; Γεια σας.

Αυτό είναι μια υπέροχη τακτική πολιτικής υπεκφυγής. Είναι κρίμα. Αντί να με πάρουν και να μου πουν, ρε δήμαρχε, έλα να το πιάσουμε πιο ζεστά. Πάμε να κλείσουμε ένα ραντεβού και οι τέσσερις τώρα και συ μαζί, να πάμε αύριο το πρωί στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και να του πούμε: ‘Έλα δω ρε. Δώστο. Μια απόφαση είναι. Να πάμε στον υπουργό κλείνοντας ένα ραντεβού και να του πούμε: Δώστε ρε γαμώτο. Δώστο. Βάρος θέλει ο δήμαρχος. Δεν ζητάω εγώ να πάρω κάτι, να το αξιοποιήσω γρήγορα, γρήγορα και να κονομήσω”, είπε ο κ.Λαμπάκης για το θέμα.

Αναφέρθηκε μάλιστα σε συνάντηση με το νυν υπουργό Αγηροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Αραχωβίτη, με την μεσολάβηση της Νατάσας Γκαρά. “Δεν ζητάω τίποτα άλλο παρά να βγάλει ο υπουργός μια απόφαση που να λέει, παραδίδω τη χρήση ως υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο δήμο Αλεξανδρούπολης για 40 χρόνια, προκειμένου να στεγάσει υπηρεσίες δημόσιες. Όταν πριν από καιρό πήγα στο γραφείο του με τον φάκελο μου είπε κατάλαβα δήμαρχε. Αλλά έχει περάσει από τότε που τον συνάτησα πάνω από ένας μήνας, και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τί με νοιάζει εμένα αν είναι Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ή της Ν.Δ. Κοιτάζω να γίνει η δουλειά μου. Η δουλειά μου πρέπει να γίνει τώρα πρωτίστως με την βοήθεια των τριών κυβερνητικών βουλευτών. Δεν έχω βοήθεια στο θέμα αυτό .

Εγώ καταγγέλω την αδιαφορία των τεσσάρων βουλευτών. Άλλοι κάναν λίγα, άλλοι τίποτα. Αυτός που έκανε λίγα και ενδιαφέρθηκε είναι ο Τάσος Δημοσχάκης. Έχει αγωνία ο άνθρωπος αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο. Η Νατάσα Γκαρά ήταν μναζί του στη συνάντηση με το νυν υπουργό, αλλά δεν θυμάμαι κάτι άλλο να έκανε. Οι δυο βουλευτές, οι άλλοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έκαναν τίποτε απολύτως”.

Υ.Γ: Στον ραδιοσταθμό STATUS 94.2 και τον Σταύρο Αποστολίδη και όχι στο Evros-news.gr έδωσε φυσικά την συνέντευξη για το θέμα του παλιού Νοσκομείου ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης. Όσοι βιάστηκαν να πουν ή να σκεφτούν διάφορα, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, προφανώς έκαναν  λάθος.  Εξάλλου δεν είμαστε από τα… αγαπημένα ΜΜΕ του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, γιατί έχουμε το… κουσούρι να του κάνουμε κριτική.