Αλεξανδρούπολη: Η πεζοδρόμηση της Κύπρου δεν ολοκληρώθηκε, αλλά ο εργολάβος πληρώθηκε ήδη το μισό ποσό

Αλεξανδρούπολη: Η πεζοδρόμηση της Κύπρου δεν ολοκληρώθηκε, αλλά ο εργολάβος πληρώθηκε ήδη το μισό ποσό

Τα έργα πεζοδρόμησης της περιβόητης οδού Κύπρου συνεχίζονται, αλλά πριν ακόμα ολοκληρωθούν ο ανάδοχος εργολάβος εισέπραξε τα μισά χρήματα από το συνολικό ποσό των 65.743,79 ευρώ.

Χθες 27 Νοεμβρίου εκδόθηκε το δεύτερο Χρηματικό Ένταλμα προς τον ανάδοχο Αλεξανδρίδη Αλέξανδρο για την εξόφληση 2ου λογαριασμού του έργου: Ανάπλαση πεζοδρόμου Κύπρου, που ανέρχεται στις 25.693,09 ευρώ. Έτσι μαζί με την πρώτη δόση που ήταν 6.714,89 ευρώ, έχει ήδη εισπράξει 32.407,98 ευρώ. Απομένουν άλλες 33.335,81 ευρώ, αλλά για να γίνει η εξόφληση, θα πρέπει πρώτα να προηγηθούν κάποιες απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες, μια και έγινε Τροποποίηση Μελέτης και όπως είπε σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας, όταν ολοκληρωθεί το έργο θα φέρει το θέμα στο Δ.Σ προκειμένου να εγκριθεί.

-Αμείλικτα ερωτήματα Μυτιληνού σε Κουκουράβα για τους χειρισμούς στην οδό Κύπρου στο χθεσινό Δ.Σ

Θα πρέπει φυσικά να παραπεμφθεί ο φάκελος και στο Τεχνικό Συμβούλιο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και φυσικά σε περίπτωση που αυτό δεν εγκρίνει την Τροποποίηση Μελέτης, τότε σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ποιές δικαιολογίες θα βρει ο κ.Κουκουράβας, για τον τρόπο που χειρίστηκε το συγκεκριμένο ζήτημα τόσο αυτός, όσο και ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ

ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΟΔΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

-Διαψεύδει τον Γ.Κουκουράβα για την οδό Κύπρου η Χ.Μαυράκη, Πρόεδρος του Τεχνικού Συμβουλίου Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*