Γκουγκουσκίδου: Η ανυπαρξία της δημοτικής αρχής έφερε καταστροφή περιουσιών στην Ορεστιάδα

Γκουγκουσκίδου: Η ανυπαρξία της δημοτικής αρχής έφερε καταστροφή περιουσιών στην Ορεστιάδα

Την συμπαράσταση της στους πληγέντες από τις χθεσινές βροχοπτώσεις σε χωριά της Ορεστιάδας και κυρίως στον Πύργο και την γύρω περιοχή, εξέφρασε με ανακοίνωση της ηδημοτική παράταξη ¨”ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ” ενώ παράλληλα επισημαίνει τις σοβαρές ευθύνες της δημοτικής αρχής του Βασίλη Μαυρίδη, την οποία κατηγορεί πως με την ανυπαρξία της δεν έχει δώσει λύσεις. 

“Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους πληγέντες του οικισμού Πύργου και των γύρω περιοχών, που έχασαν ή κινδύνεψαν να χάσουν τις περιουσίες τους, εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων και της υπερχείλισης του τοπικού ρέματος.

Η ανυπαρξία έργων έχει μετατρέψει τα νερά και τις βροχές από ευλογία για την αγροτική παραγωγή σε κινδύνους για τους κατοίκους και τις περιουσίες τους.

Η κα Μαρία Γκουγκουσκίδου από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στην πληγείσα περιοχή και στους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια.

Η δημοτική αρχή αντί για επικοινωνιακά σόου να αναλογιστεί τις τεράστιες ευθύνες της, να πάρει μέτρα για την ανακούφιση των πληγέντων και να σχεδιάσει έργα έστω και τώρα, για την αποτροπή παρόμοιων καταστροφικών περιστατικών στα όρια του Δήμου Ορεστιάδας.

Ορεστιάδα 28 Νοεμβρίου 2018

Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*