Αλεξανδρούπολη: Πολύς κόσμος στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Έβρου με ομιλητές Σ. Ζαχαράκη και Γ.Στεργίου

Αλεξανδρούπολη: Πολύς κόσμος στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Έβρου με ομιλητές Σ. Ζαχαράκη και Γ.Στεργίου

Με πολύ κόσμο να δίνει το παρόν, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη η  εκδήλωση της ΝΟΔΕ Έβρου σε συνεργασία με τη Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της Ν.Δ, με θέμα «Σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της οικογένειας».

Ομιλητές ήταν η Αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ Σοφία Ζαχαράκη και ο Γραμματέας Προγράμματος, Γιώργος Στεργίου, οι οποίοι παρουσίασαν και ανέλυσαν τις απόψεις και τις πολιτικές που σκοπεύει να εφαρμόσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αν γίνει Κυβέρνηση. Με συγκεκριμένες προτάσεις για την προστασία της οικογένειας και την αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος, που ιδιαίτερα στο νομό Έβρου είναι ιδιαίτερα σοβαρό.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ελένη Δημούδη, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης που έχει πάρει επίσημα και την στήριξη της Ν.Δ, οι περισσότεροι Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί του σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, ο πρώην βουλευτής του κόμματος Σταύρος Κελέτσης, φυσικά σύσσωμη η ΝΟΔΕ Έβρου και πολύς κόσμος που γέμισε την αίθουσα του ξενοδοχείου όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*