ΒΙΝΤΕΟ: Η πορεία των μαθητών για την Μακεδονία στην Αλεξανδρούπολη. Ξεσηκωμός και σε Ορεστιάδα

ΒΙΝΤΕΟ: Η πορεία των μαθητών για την Μακεδονία στην Αλεξανδρούπολη. Ξεσηκωμός και σε Ορεστιάδα

Ξεσηκώνονται και οι μαθητές του Έβρου και από την Αλεξανδρούπολη στέλνουν το δικό τους μήνυμα υπέρ της Μακεδονίας μας και εναντίον της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών που έκανε η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξεπουλώντας όνομα και εθνότητα στους Σκοπιανούς.

Οι μαθητές σχολείων της Αλεξανδρούπολης που ξεκίνησαν αποχή και σκέφτονται να προχωρήσουν και σε καταλήψεις, ακολουθούν τον ξεσηκωμό που υπάρχει σε άλλες περιοχές της χώρας για το ίδιο θέμα. Πριν λίγη ώρα συγκεντρώθηκαν μπροστά στο Δημαρχείο και τραγούδησαν το “Μακεδονία ξακουστή” αλλά και τον Εθνικό μας Ύμνο.

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης με συνθήματα και παλμό, από την Λεωφόρο Δημοκρατίας προς την παραλιακή και σε άλλους δρόμους της Αλεξανδρούπολης.

Οι πληροφορίες θέλουν και τους μαθητές της Ορεστιάδας να ξεκινούν και αυτοί κινητοποιήσεις, με αποχή κάποιων σχολείων από τα μαθήματα, αντιδρώντας στην συμφωνία της Κυβέρνησης με τα Σκόπια. Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να τους εκφοβίσουν ή να τους κολλήσουν ταμπέλες ακροδεξιών και φασιστών, με την συμμετοχή και των γνωστών ακροαριστερών ή αριστερών απλά καθηγητών, που έχουν τεράστιες ευθύνες για τα χάλια της Παιδείας, πεισμώσουν και χαλυβδώνουν τα παιδιά να συνεχίσουν ακόμα πιο δυνατά τις κινητοποιήσεις τους.

Τα σχολεία της Αλεξ/πολης στους δρόμους για την Μακεδονία μας !!!Μπράβο στα παιδιά !!!!!!

Gepostet von Δημήτρης Γοδοσίδης am Donnerstag, 29. November 2018

 

Ένα σχόλιο

  1. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΛΑΜΑΣ

    ΕΥΓΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*