Σε Μεγάλη Δοξιπάρα και Θούριο συζήτησε με τους κατοίκους η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Γκουγκουσκίδου

Σε Μεγάλη Δοξιπάρα και Θούριο συζήτησε με τους κατοίκους η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Γκουγκουσκίδου

Συνεχίζει την επαφή της με τον κόσμο στα χωριά του δήμου Ορεστιάδας και τις γειτονιές της πόλης, καταγράφοντας τα προβλήματα και ακούγοντας τα παράπονα, τις επισημάνσεις και τα αιτήματα τους, η υποψήφια δήμαρχος και νυν δημοτική σύμβουλος Μαρία Γκουγκουσκίδου με επισκέψεις στην Μεγάλη Δοξιπάρα και το Θούριο. 

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του συνδυασμού της: “Στα πλαίσια της στρατηγικής “στα χωριά και τις γειτονιές του Δήμου” η Μαρία Γκουγκουσκίδου, επικεφαλής του συνδυασμού “ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ”, βρέθηκε το διήμερο 26 και 27 Νοεμβρίου στα χωριά Μεγάλη Δοξιπάρα και Θούριο.
Οι κάτοικοι μίλησαν κατά την συζήτηση που είχε η ίδια και οι συνεργάτες της για εγκατάλειψη, για ανυπαρξία έργων, για απουσία της δημοτικής αρχής και πιο συγκεκριμένα:
Στη Μεγάλη Δοξιπάρα αναφέρθηκαν στην τραγική κατάσταση των δρόμων και ιδιαίτερα στο τμήμα Βάλτος – Δοξιπάρα, στα αναξιοποίητα αρχαιολογικά ευρήματα της Δοξιπάρας – Ζώνης και στην άθλια κατάσταση των αγροτικών δρόμων.


Στο Θούριο, εκτός των άλλων, αναφέρθηκαν στην ανυπαρξία στοιχειώδους αποχετευτικού συστήματος και στην πολύ κακή κατάσταση των εντός του οικισμού δρόμων.
Η υποψήφια δήμαρχος τους ενημέρωσε ότι στη δημοτική μας παράταξη ακούμε όλους τους δημότες και μαζί τους συνδιαμορφώνουμε το πρόγραμμα. Προτεραιότητά μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών με έργα και παρεμβάσεις που απαιτούνται. Κάλεσε τέλος τους δημότες να αποδοκιμάσουν την ανύπαρκτη δημοτική αρχή.