Στον Έβρο αύριο ο Γιώργος Καμίνης. Ανακοινώνει τους υποψήφιους που στηρίζει το ΚΙΝ.ΑΛ.

Στον Έβρο αύριο ο Γιώργος Καμίνης. Ανακοινώνει τους υποψήφιους που στηρίζει το ΚΙΝ.ΑΛ.

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί αύριο ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης, ο οποίος είναι επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης και του κλιμακίου το οποίο συγκροτήθηκε για την πολιτική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων στους δήμους που είναι πρωτεύουσες των Περιφερειακών Ενοτήτων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο κ.Καμίνης, που θα περιοδεύσει σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνοντας επίσης υποψήφιους δημάρχους που στηρίζει το ΚΙΝ.ΑΛ. στους άλλους νομούς, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες μας να γνωστοποιήσει ότι στην Αλεξανδρούπολη η επιλογή είναι ο Γιάννης Ζαμπούκης και στον δήμο Σαμοθράκης ο Γιώργος Χανός.

Όσον αφορά τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, η ανακοίνωση στήριξης του Κώστα Σιμιτσή, πρώην δημάρχου Καβάλας  έχει γίνει ήδη από το Κίνημμα Αλλαγής, οπότε δεν χρειάζεται να ανακοινωθεί. Θα συναντηθεί πάντως μαζί του ο κ.Καμίνης. Η παρουσία του στον Έβρο και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, θα του δώσει την ευκαιρία να έχει συνάντηση και να συζητήσει με όσους εξέφρασαν αντιρρήσεις για τον τρόπο επιλογής του υποψήφιου που θα στηριχθεί στον δήμο Αλεξανδρούπολης.

Θα διαγραφούν Βαβίας, Τιαούση

αν είναι υποψήφιοι με τον Τοψίδη

Υπάρχει όμως κιαι ένα ακόμα θέμα, με το οποίο θα ασχοληθεί ο Γιώργος Καμίνης και θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα κατά την παραμονή του στην περιοχή μας. Πως όποιος είναι υποψήφιος με άλλους συνδυασμούς και όχι με τον επίσημο υποψήφιο για την Περιέφρεια ΑΜ-Θ, τον Κώστα Σιμιτσή, εφόσον μέλος του ΚΙΝ.ΑΛ, αυτόματα θα διαγραφεί. Οι… καμπάνες χτυπούν φυσικά για τον Σταύρο Βαβία αλλά και την πρώην βουλευτή Ελένη Τσιούση, για τους οποίους ακούγεται έντονα ότι είναι πιθανή η κάθοδος τους με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΤάκηΤοψίδη. Είναι άλλωστε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και δεν θα μπορούν πλέον να παραμένουν σε αυτό αφού δεν θα στηρίζουν την επίσημη επιλογή του κόμματος τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*