Τσίπρας σε πυροπαθή στο Μάτι: Και να έπαιρνες 2.000 ευρώ, θα τα σπατάλαγες (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσίπρας σε πυροπαθή στο Μάτι: Και να έπαιρνες 2.000 ευρώ, θα τα σπατάλαγες (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πολύ κυνικό και αδίστακτο τρόπο απευθύνθηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε έναν κατεστραμμένο πυροπαθή από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, κατά την επίσκεψη του πριν από λίγες μέρες στην περιοχή και συγκεκριμένη την περασμένη Τρίτη που απεργούσαν οι δημοσιογράφοι.

Συζητώντας με τους κατοίκους που διαμαρτύρονταν γιατί ακόμα δεν εισέπραξαν το ειδικό βοήθημα των 5.000 ευρώ που εξήγγειλε πομπωδώς η Κυβέρνηση, ο κ.Τσίπρας, του είπε: «Να φτιάξουμε υποδομές, αυτά πρέπει να δούμε Και να σου πω και κάτι άλλο; Και να έπαιρνες και 2.000 ευρώ ως… δεν θα γινόταν τίποτα, θα τα έχανες αυτά τα χρήματα, θα τα σπατάλαγες. Άρα ας μην πάμε εκεί τη συζήτηση».

Οι άνθρωποι είναι φοβεροί. Αδίστακτοι. Ο Πρωθυπουργός που προσπαθεί με την Κυβέρνηση του και με ένα ολόκληρο πλήρως ελεγχόμενο σύστημα φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ να προβάλλει ως τεράστια ανακούφιση για τον κόσμο τα λίγα ευρώ που θα δώσει ως επίδομα μετά από λίγο καιρό, απάντησε στον κατεστραμμένο από την φονική φωτιά που άφησε πίσω της και 100 νεκρούς, ότι δεν έχουν σημασία γι’ αυτόν τα 2.000 (5.000 είναι κανονικά) που θα πάρει.

Κανονικά αν υπήρχε σοβαρή αντιπολίτευση και όχι η ενοχική Νέα Δημοκρατία που τρέχει να απολογηθεί μόλις “πετάει” ένα προπαγανδιστικό η Κυβέρνηση, θα έπρεπε να του απαντήσει: “Τι να το κάνει ο κόσμος το 500άρικο που ανακοινώνεις με καμάρι ότι θα του δώσεις πριν τις γιορτές. Θα το σπαταλήσει. Σημασία έχει να φτιάξεις κανένα νοσοκομείο που πεθαίνουν οι άνθρωποι από έλλειψη ακόμα και γάζας”.