Σοκαρισμένοι αρκετοί Αλεξανδρουπολίτες αντικρίζοντας τα κομμένα δέντρα δίπλα στο “Φώτης Κοσμάς”

Σοκαρισμένοι αρκετοί Αλεξανδρουπολίτες αντικρίζοντας τα κομμένα δέντρα δίπλα στο “Φώτης Κοσμάς”

Σοκαρισμένοι αρκετοί κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης που περνούσαν από το σημείο, είδαν τα κομμένα δέντρα δίπλα στο στάδιο “Φώτης Κοσμάς” και συγκεκριμένα στον χώρο που κατασκευάζεται το νέο πάρκινγκ.

Το θέαμα με τα πεύκα που αποτελούσαν επί δεκαετίες το σημείο αναφοράς πεύκα να έχουν κοπεί, ήταν αποκρουστικό για τους περισσότερους και είναι χαρακτηριστικά τα πάρα πολλά αρνητικά και επικριτικά σχόλια για την δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη, στην σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Παύλος Μιχαηλίδης.

Οι υπεύθυνοι του δήμου και συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου αλλά και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας, έχουν δηλώσει πως θα αντικατασταθούν και θα φυτευθούν πολύ περισσότερα. Το ίδιο διαβεβαιώνουν και για τα κομμένα δέντρα σε άλλα σημεία της πόλης. Η αναπόφευκτη απάντηση όμως είναι ότι αυτά θέλουν πάρα πολλά χρόνια για να μεγαλώσουν και να αντικαταστήσουν τα κομμένα. Γιατί ακόμα και αν μερικά ήταν… άρρωστα, όλα αποκλείεται.

Όπως παρατηρούν μάλιστα γνώστες του αντικειμένου, τα δέντρα που κόπηκαν την τελευταία 8ετία με την δήμαρχο τον Βαγγέλη Λαμπάκη είναι πάρα πολλά και δεν αντικαταστάθηκε κανένα. Θυμίζουν μεταξύ άλλων τα πευκάκια στου Βανικιώτη, στο σχολείο της Παλαγίας και τις ελιές που κόπηκαν για να αναγερθεί το Γηροκομείο της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης στον Άγιο Κυπριανό.