Συνεργασία τουριστικής προβολής Διδυμοτείχου-Χάσκοβο μέσω της “Διδυμοτείχου Ανάδειξις”

Συνεργασία τουριστικής προβολής Διδυμοτείχου-Χάσκοβο μέσω της “Διδυμοτείχου Ανάδειξις”

Συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης του Χάσκοβο Dobri Belivanov, είχε στις 28 Νοεμβρίου στο κτίριο του Δήμο της βουλγαρικής πόλης ο επικεφαλής του συλλόγου “Διδυμοτείχου Ανάδειξις” Παναγιώτης Φυδανάκης.

Η συζήτηση τους απέφερε μια σημαντική συνεργασία για τις δυο πόλεις όσον αφορά την τουριστική προβολή τους. Όπως ειπώθηκε, οι δυο πόλεις διαθέτουν πολλά μνημεία και αξιοθέατα μεγάλου τουριστικού ενδιαφέροντος που κάνει επιτακτική την ανάδειξη τους. Και προς αυτήν την κατεύθυνση θα βαδίσουν συμπράττοντας μέσω διαφόρων δράσεων και με την βοήθεια ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου: “Επίσης αναφέρθηκε ότι το ενδιαφέρον των κατοίκων από το Χάσκοβο και την γύρω περιοχή για την πόλη μας είναι μεγάλο. Ο κ. Belivanov επέδειξε μια εξαιρετικά θετική στάση συμφωνώντας στην ενεργή συμμετοχή του Δήμου του Χάσκοβο στις δραστηριότητες που θα υλοποιηθούν, καθώς και η διεξαγωγή μελλοντικών πρωτοβουλιών όπως μια συστηματική παρουσίαση και προβολή μέσω των δομών του όπως τα διαφημιστικά κανάλια του, αλλά και το κέντρο τουρισμού που διαθέτει ώστε να επιτευχθεί μεγαλύτερο και αποδοτικότερο αποτέλεσμα.

 Ευελπιστούμε στην αγαστή συνεργασία και στην ευόδωση των στόχων μας προς όφελος των πόλεων.

ΦΥΔΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΙΣ