Πένθος και θρήνος στο Διδυμότειχο απ’ όπου είναι η κοπέλα που βρέθηκε νεκρή στην Ρόδο

Πένθος και θρήνος στο Διδυμότειχο απ’ όπου είναι η κοπέλα που βρέθηκε νεκρή στην Ρόδο

Πένθος και θρήνος στο Διδυμότειχο, αφού έγινε γνωστό ότι το πτώμα της νεαρής κοπέλας που βρέθηκε νεκρή στους Πεύκους της Ρόδου ανήκει σε 20χρονη φοιτήτρια του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου που κατάγεται από την πόλη του Έβρου.

Τεράστιο σοκ σε όλη την πόλη, που “πάγωσε” για τον ξαφνικό και άδικο χαμό ενός νεαρού κοριτσιού το οποίο πήγε στο νησί της Δωδεκανήσου να σπουδάσει και “έφυγε” απ’ την ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τους πάντες. Ο πατέρας της άλλωστε είναι πολύ γνωστός όχι μόνο στο Διδυμότειχο, αλλά σε ολόκληρο το νομό Έβρου, μια και έχει θεσμικό ρόλο και είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους τον γνωρίζουν.

Βασικό στοιχείο για την ταυτοποίηση της κοπέλας που βρέθηκε πριν από τρεις ημέρες, ήταν το τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλο που ανέφεραν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι είχε στο πόδι και κίνησε υποψίες σε συμφοιτητές της, οι οποίοι παρατήρησαν πως η φίλη τους που δεν την είδαν για τρεις μέρες, είχε ένα τέτοιο στο δεξί της πόδι .

Δυστυχώς οι υποψίες τους επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον τραγικό τρόπο και η αστυνομία καλείται να διαλευκάνει τώρα πως βρέθηκε η κοπέλα στους Πεύκους , τι συνέβη εκεί και γιατί ήταν σχεδόν γυμνή

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση νεκροψία – νεκροτομή, ο θάνατός της προκλήθηκε από πνιγμό,αναφέρει η εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τοπτώμα βρέθηκε γυμνό, με ένα λυμένο στηθόδεσμο. Ωστόσο δεν προέκυψαν ίχνη βιασμού, ενώ τραύματα που φέρει κυρίως στο πρόσωπο αποδίδονται σε πτώση στα βράχια, καθώς το σώμα της παρασυρόταν από τα κύματα.

Ήταν λίγα λεπτά πριν από τις 09:00 το πρωί της Τετάρτης, όταν το Λιμενικό ενημερώθηκε για την ύπαρξη της σορού.
Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας 25 – 35 ετών, ύψους 1,75 μέτρων, με κανονική σωματική διάπλαση, μαύρα μαλλιά που φέρει ένα τατουάζ «τριαντάφυλλο» χρώματος μαύρου και κόκκινου, μεγέθους 20 εκατοστών στην γάμπα του δεξιού της ποδιού.

Ωστόσο, άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τόσο τα στοιχεία ταυτότητας της άτυχης γυναίκας, όσο και το τι τελικά συνέβη.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Διδυμότειχο

Οι τραγικοί γονείς ενημερώθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες μας χθες βράδυ από την αστυνομία και εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχές τραγωδίας στην οικογένεια, στους συγγενείς, γνωστούς και φίλους. Τι να πεις άλλωστε σε έναν πατέρα και μια μητέρα, που έκαναν τα πάντα για να μεγαλώσουν και να σπουδάσουν το βλαστάρι τους και δικαιολογημένα καμάρωναν για την επιτυχία του.

Γιατί Θεέ μου είναι αυτό που μου ήρθε στο μυαλό την στιγμή που πληροφορήθηκα αυτή την σοκαριστική εξέλιξη, αφού γνωρίζω την οικογένεια της πολύ καλά και το καλοκαίρι γνώρισα από κοντά την κοπέλα, όταν ήρθε στην Αθήνα για να κάνει την πρακτική της εξάσκηση στο υπουργείο Εξωτερικών. Τα λόγια είναι φτωχά σε αυτές τις περιπτώσεις για να απαλύνουν και δεν μπορούν να απαλύνουν τον πόνο των γονιών.

Όλοι εμείς εδώ στο Evros-news.gr και προσωπικά ως Κώστας Πιτιακούδης, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους δυο χαροκαμένους γονείς. Ξέρω ότι τίποτα δεν μπορεί να τους παρηγορήσει για τον απροσδόκητο χαμό του σπλάχνου τους. Κουράγιο και δύναμη να αντέξουν αυτό το φοβερό χτύπημα.