Ορεστιάδα: Παράπονα πολιτών για τον ελλειπή ηλεκτροφωτισμό σε πολλούς δρόμους της πόλης

Ορεστιάδα: Παράπονα πολιτών για τον ελλειπή ηλεκτροφωτισμό σε πολλούς δρόμους της πόλης

Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν στην Ορεστιάδα οι φετινές εκδηλώσεις “Αγγέλων Φως” που διοργανώνει ο δήμος κάθε εορταστική περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Με αφορμή το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ήδη ανακοινώθηκε απ’ την ΔΗΚΕΠΑΟ, υπάρχουν και δημότες που θέτουν το πρόβλημα της έλλειψης επαρκούς ηλεκτροφωτισμού στους μικρότερους δρόμους της Ορεστιάδας, οι οποίοι υποστηρίζουν πως είναι σκοτεινοί. Ζητούν λοιπόν από τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη και τους συνεργάτες του, εκτός από τις… φανταχτερές εκδηλώσεις, να βελτιωθεί η καθημερινότητα τους, αρχής γενομένης από τον ελλειπή φωτισμό.

Είναι χαρακτηριστικό το μήνυμα που έστειλε προς την προσωπική σελίδα του κ.Μαυρίδη μια δημότης, εκφράζοντας τα έντονα παράπονα της και γράφοντας χαρακτηριστικά:  “Κύριε Δήμαρχε, Κύριοι Αντιδήμαρχοι και όλοι οι λοιποί υπεύθυνοι……

Καλά τα προγράμματα που εντάσσονται στο πρόγραμμά του Δήμου μας, καλά τα σπιτάκια στην πλατεία για το Αγγέλων φως και όλα όσα κοινοποιείται και παινεύστε. Τα φώτα της πόλης μας που είναι;;;;;;;; Η Ορεστιάδα δεν είναι μόνο οι δύο κεντρικοί δρόμοι. Όλα τα στενά είναι σκοτεινά. Εάν φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στην ίδια μας την πόλη, όλα τα άλλα τι νόημα έχουν;;;; Τα παιδιά μας πως θα βγουν από τα σπίτια μας;;;;;Έρχονται και εκλογές και θα ξαναζητήσετε τις ψήφους μας… Ας δούμε πρώτα κάποια βασικά πράγματα και μετά να μεγάλα και φανταχτερά…”

Τα στοιχεία της αγανακτισμένης δημότισσας είναι στην διάθεση μας για όποιον έχει την παραμικρή αμφιβολία.