Συγκλονίζει ο Αντιδήμαρχος Διδυμοτείχου Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της νεκρής φοιτήτριας: “Υπάρχουν σημάδια στραγγαλισμού”

Συγκλονίζει ο Αντιδήμαρχος Διδυμοτείχου Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της νεκρής φοιτήτριας: “Υπάρχουν σημάδια στραγγαλισμού”

Το απόγευμα της Παρασκευής δύο συμφοιτήτριές της κι αφού είχε υποβληθεί δήλωση εξαφάνισης από τους γονείς της, μετέβησαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου και επιβεβαίωσαν το μοιραίο.

Χθες ο πατέρας της μετέβη στο νεκροτομείο μαζί με τον αδερφό του που τον συνόδεψε σε αυτό το σκληρό ταξίδι στην Ρόδο για την αναγνώριση του πτώματος, ενώ αναμένεται η ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης αλλά και η διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαφωτιστούν πτυχές της περίεργης αυτής υπόθεσης.

Σε έρευνα που έγινε με την συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στο σπίτι της, δεν προέκυψαν στοιχεία που θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις, ενώ κομβικής σημασίας για την πορεία των ερευνών αποτελεί η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών της συνομιλιών, που έχει ήδη παραγγελθεί.

Σημειώνεται εξάλλου ότι το κινητό της τηλέφωνο αν και ο θάνατός της προσδιορίζεται μέχρι και 48 ώρες πριν την ανεύρεση του άψυχου σώματός της, το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018 στην θαλάσσια περιοχή Φωκίας στους Πεύκους κοντά στο φυλάκιο Γκίνας, σε δύσβατο σημείο, που επισκέπτονται κυρίως ψαράδες, έδειχνε να είναι online στο facebook, προχθές.


Τονίζεται ακόμη ότι δεν έχουν βρεθεί τα ρούχα της, όπως και άλλα προσωπικά της αντικείμενα πέριξ της παραλίας, ενώ ένα μεγάλο ερώτημα για τις αρχές είναι γιατί βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.

Από σήμερα ξεκινά ένας νέος κύκλος ανακρίσεων και καταθέσεων όσων την γνώριζαν με κρισιμότερο για τις έρευνες σημείο την ανεύρεση και την λήψη κατάθεσης από τα άτομα που είχε επαφή την 27η Νοεμβρίου 2018.
Θυμίζουμε ότι αν και το πτώμα της βρέθηκε γυμνό, φορώντας λυμένο έναν μωβ στηθόδεσμο, δεν προέκυψαν ίχνη βιασμού, ενώ τραύματα που φέρει κυρίως στο πρόσωπο αποδίδονται επί του παρόντος σε πτώση στα βράχια, καθώς το σώμα της παρασυρόταν από τα κύματα.

Την Τρίτη η μεταφορά της σορού στο

Διδυμότειχο και την Τετάρτη η κηδεία

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η σορός της αδικοχαμένης φοιτήτριας θα μεταφερθεί την Τρίτη στο Διδυμότειχο αεροπορικώς με την συνοδεία του πατέρα και του θείου της. Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη εκτός απρόοπτου στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε η Ελένη και η οποία έχει βυθιστεί στο πένθος από το Σάββατο που έγινε γνωστό ότι είναι αυτή η νεκρή κοπέλα που βρέθηκε πνιγμένη στην Ρόδο. Κι όχι μόνο το Διδυμότειχο, αλλά ολόκληρος ο Έβρος είναι συγκλονισμένος, μια και η οικογένεια της είναι ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους.

Πηγή: newsit.gr με πληροφορίες από dimokratiki