Την περίπτωση του Μενέλαου Μαλτέζου ως υποψήφιου δημάρχου Αλεξανδρούπολης επανεξετάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Την περίπτωση του Μενέλαου Μαλτέζου ως υποψήφιου δημάρχου Αλεξανδρούπολης επανεξετάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Το όνομα του Μενέλαου Μαλτέζου επανέρχεται στο προσκήνιο για τον δήμο Αλεξανδρούπολης και η περίπτωση του επανεξετάζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από την στιγμή που το κυβερνών κόμμα αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα του Κώστα Κατσιμίγα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο νυν περιφερειακός σύμβουλος, Πρόεδρος του Παραρτήματος Θράκης του Οικονομικού Επιμελητηρίου και αναπληρωτής συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, “παίζει” και πάλι για υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Για όλους άλλωστε στο κόμμα του αλλά και εκτός αυτού, θεωρείται μια ιδανική περίπτωση, με πολύ περισσότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται. Όπως για παράδειγμα του φαρμακοποιού Γιώργου Καίσα, ο οποίος εκδήλωσε πρόθεση να θέσει υποψηφιότητα.

Όσοι είναι υπέρμαχοι της περίπτωσης Μενέλαου Μαλτέζου, επισημαίνουν ότι πρόκειται για άνθρωπο συναινετικό, που συνθέτει απόψεις, αποδεκτό και σε πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους πέραν του ΣΥΡΙΖΑ, πετυχημένο επαγγελματία στον ιδιωτικό τομέα, που έχει αποφύγει τις… συγκρουσιακές λογικές με όσους δεν ανήκουν στο κυβερνών κόμμα. Γι’ αυτό και προσπαθούν να τον πείσουν να άρει τις όποιες επιφυλάξεις είχε παλαιότερα για πιθανή υποψηφιότητα στον δήμο Αλεξανδρούπολης. Επικαλούνται μάλιστα και την πετυχημένη παρουσία του τόσο ως περιφερειακός σύμβουλος, όσο και στη συνεργασία του με όλες τις πλευρές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Θράκης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*