Αγροτικός Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: “Ψεύτες δήμαρχος και συνεργάτες του για το σφαγείο Φερών”

Αγροτικός Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: “Ψεύτες δήμαρχος και συνεργάτες του για το σφαγείο Φερών”

Το θέμα κατασκευής του Δημοτικού Σφαγείου Φερών και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, αναδεικνύει άλλη μια φορά με ανακοίνωση του ο  Αγροτικός Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, κατηγορώντας τον για ψέματα και ασέβεια προς τον αγροτικό, εμπορικό , παραγωγικό και καταναλωτικό κόσμο  και ζητώντας να ζητήσουν συγνώμη ο ίδιος και οι συνεργάτες του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και οι συνεργάτες του θα πρεπει να μάθουν οτι όταν δίνεις δημόσια υποσχέσεις με ημερομηνίες και δεν κρατάς τον λόγο σου είσαι ψεύτης και ασεβής.
Και αντε να γίνει μια φορα να το δικαιολογήσουμε, αλλά πλέον εχει γίνει συνήθεια μια κακή συνήθεια που δεν εχει τελος !
Το θεμα πλέον δεν ειναι το σφαγείο, αλλά ο τρόπος αντιμετώπισης ενός ολόκληρου κλάδου και μιας καθαρά αγροτικής περιοχής .
Εχουμε κουραστεί και μπουχτίσει απο της υποσχέσεις της δημοτικής Αρχής για το θεμα του σφαγείου και το λιγότερο και τιμιότερο που οφείλουν να κάνουν ειναι να ζητήσουν συγνώμη απο τον αγροτικό, εμπορικό , παραγωγικό και καταναλωτικό κόσμο .
Η εμπιστοσύνη μας προς τα πρόσωπα σας έχει χαθεί, όπως επίσης και η υπομονή μας εχει εξαντληθεί ,για αυτόν τον λόγο φροντίστε να κάνετε πράξεις τα λόγια σας”.

Να θυμίσουμε ότι ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης είχε δεσμευθεί στους αγρότες και κτηνοτρόφους των Φερών σε συνάντηση τους, ότι μετά από τις καθυστερήσεις χρόνων, το αργότερο ως τις 10 Νοεμβρίου θα ήταν στον “σαέρα” ο διαγωνισμός για το Σφαγείο Φερών, αλλά έναν μήνα περίπου μετά δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*