Επίσκεψη στην Οινόη για την Μ.Γκουγκουσκίδου – ΄Ακουσε απ’ τους δημότες τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν

Επίσκεψη στην Οινόη για την Μ.Γκουγκουσκίδου – ΄Ακουσε απ’ τους δημότες τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν

Στη συνοικία Οινόη βρέθηκε χθες το βράδυ η υποψήφια δήμαρχος Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου στα πλαίσια της επικοινωνίας που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό με τους δημότες, επισκεπτόμενη μαζί με συνεργάτες της συνοικίες αλλά και χωριά του δήμου. 

Στη συζήτηση που έγινε οι κάτοικοι εξέθεσαν τα πολλά και άλυτα τόσα χρόνια προβλήματα που τους απασχολούν. Τα κυριότερα από αυτά είναι:
Η έλλειψη σχεδιασμού και παρεμβάσεων στη συνοικία για τη διαχείριση των όμβριων υδάτων, κυρίως στην οδό Τσαλδάρη. Στη πρόσφατη σφοδρή βροχόπτωση μάλιστα υπήρξαν πλημμυρικά φαινόμενα εξαιτίας της έλλειψης υποδομών.
Η εγκατάλειψη των νεκροταφείων της Οινόης, τα οποία παραμένουν χωρίς περίφραξη και ηλεκτρικό ρεύμα.
Η μεγάλη ανάγκη σοβαρών παρεμβάσεων στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της συνοικίας αλλά και στα πεζοδρόμια, τα οποία χρειάζονται ανανέωση και εκσυγχρονισμό.
Η έλλειψη μέτρων για την ελάττωση της ταχύτητας των οχημάτων που διέρχονται από την οδό Βενιζέλου, για να αποφεύγονται ατυχήματα. Απαραίτητη είναι και η κατάλληλη σήμανση της επικίνδυνης στροφής Κωνσταντινουπόλεως – Βενιζέλου.


Η πολύ κακή αγροτική οδοποιία στον κάμπο της Οινόης και η ελλιπής συντήρηση των αναχωμάτων του Έβρου.
Τα προβλήματα της καθημερινότητας, έλλειψη σωστού φωτισμού, καθαριότητας, διαχείρισης του πρασίνου.
Μεγάλα τα προβλήματα, μεγάλη και η αγανάκτηση των δημοτών της Οινόης κατά του δημάρχου και κατά τη δημοτικής αρχής.
Η κα Γκουγκουσκίδου κατανόησε το μέγεθος των προβλημάτων και δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξουν παρεμβάσεις που θα ανακουφίσουν την υποβαθμισμένη συνοικία.