Σαντορινιός: Συγχαρητήρια στο Λιμενικό για την διαλεύκανση της τραγικής δολοφονίας στη Ρόδο

Σαντορινιός: Συγχαρητήρια στο Λιμενικό για την διαλεύκανση της τραγικής δολοφονίας στη Ρόδο

Στην γρήγορη διαλεύκανση της τραγικής δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη από το Διδυμότειχο στον Ρόδο, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, που κατάγεται από την περιοχή.

Ο κ.Σαντορινός συνεχάρη τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που χειρίστηκαν άμεσα και αποτελεσματικά την στυγερή δολοφονία, μια και ήταν της δικής τους αρμοδιότητας και εξέφρασε την ευχή η εξιχνίαση και ο εντοπισμός με την σύλληψη των δύο δραστών, να φέρει ηθική δικαίωση και μια μικρή ανακούφιση στην οικογένεια της νεκρής κοπέλας.

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για τις ενέργειές τους στην, ταχύτατη και με επιτυχία, διαλεύκανση της τραγικής δολοφονίας που σημειώθηκε στη Ρόδο. Το Λιμενικό Σώμα έχει άξια και έμπειρα στελέχη που κατάφεραν να ανταποκριθούν και σε αυτή τη δύσκολη υπόθεση. Ελπίζουμε η λύση αυτή να αποτελέσει για την οικογένεια της νεαρής κοπέλας, ηθική δικαίωση και να φέρει μια μικρή ανακούφιση», δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.