Πετυχημένη ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού από τους Αστυνομικούς Αλεξανδρούπολης

Πετυχημένη ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού από τους Αστυνομικούς Αλεξανδρούπολης

Ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού διοργάνωσε η Γραμματεία Γυναικών της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, το περασμένο Σ’αββατο 1 Δεκεμβρίου, με αντικείμενο την ενημέρωση των μελών αναφορικά με τον καρκίνο του μαστού την πρόληψη και την θεραπεία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση τους: “Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Ιατρός Γυναικολόγος, Διευθυντής Ε.Σ.Υ. του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Καραμανίδης Δημήτριος και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου καρκινοπαθών και φίλων Ν. Έβρου “συνεχίΖΩ”  κ. Σπυρίδου Αναστασία, τους οποίους και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την συνεισφορά τους.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Ντάσκαρης Σπυρίδων, το Δ.Σ. της Ένωσής μας, μέλη της Ενώσεώς μας και μέλη του Συλλόγου καρκινοπαθών και φίλων Ν. Έβρου “συνεχίΖΩ”.

Μετά το πέρας των ομιλιών της εκδήλωσης, ακολούθησε διάλογος με πλήθος ερωτήσεων, που απαντήθηκαν τόσο από τον κ. Καραμανίδη Δημήτριο όσο και από την κ. Σπυρίδου Αναστασία.

Με δεδομένο ότι ο καρκίνος του μαστού αποτελεί τον δεύτερο κατά σειρά κίνδυνο μετά τον καρκίνο του πνεύμονα στη χώρα μας, η εκδήλωση ανέδειξε την μεγίστη αξία της  ενημέρωσης και πρόληψης για την καλύτερη αντιμετώπιση του.

Θα θέλαμε να τονίσουμε, μέλημα  της Ένωσής μας από την ίδρυση της, αποτελεί  η δημιουργία εκδηλώσεων οι οποίες θα ενημερώνουν τα μέλη μας προς ωφέλεια τους και σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσουμε.