Β.Λαμπάκης: Λάβρος κατά του “Κλεισθένη”, αλλά τον αξιοποιεί προσλαμβάνοντας νέο Ειδικό Συνεργάτη

Β.Λαμπάκης: Λάβρος κατά του “Κλεισθένη”, αλλά τον αξιοποιεί προσλαμβάνοντας νέο Ειδικό Συνεργάτη

Νέο Ειδικό Συνεργάτη και συγκεκριμένα τον 5ο σε αριθμό, μια και πλέον ο “Κλεισθένης” που εφαρμόζεται στην τοπική αυτοδιοίκηση επιτρέπει να αυξηθεί ο αριθμός για τους δημάρχους από τέσσερις σε έξι, ετοιμάζεται να προσλάβει ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης.

Μπορεί κατά καιρούς να εμφανίζεται… λάβρος κατά του συγκεκριμένου νόμου που ψήφισε και εφαρμόζει η Κυβέρνηση, πρόσφατα να εξαπέλυσε και πάλι επίθεση εναντίον της κατά την ομιλία του στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Αθήνα, αλλά τον αξιοποιεί πλήρως και τον εφαρμόζει. Αφού λοιπόν τους 4 Ειδικούς Συνεργάτες που είχε μπορεί πλέον να τους αυξήσει σε 6, σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ανακοίνωσε:

“Ότι πρόκειται να πληρωθεί μία (1) θέση Ειδικού Συνεργάτη μετά από επιλογή του Δημάρχου, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, ειδικότητας Πολιτικού Μηχανικού ΠΕ ή ΤΕ , ο οποίος θα απασχολείται ως σύμβουλός του σε θέματα Διαχείρισης Δημοσίων Έργων .
Για το λόγο αυτό καλούμε τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την δημοσίευση της παρούσας, σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους.

Η παρούσα δημόσια γνωστοποίηση θα δημοσιευτεί στον ημερήσιο τοπικό τύπο (σε μια ημερήσια εφημερίδα), θα τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου, στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητές του θα συνίστανται στην παροχή συμβουλών, διατύπωση εξειδικευμένων γνώσεων-προτάσεων προς τον Δήμαρχο, τα λοιπά Συλλογικά Όργανα του Δήμου και τις Αρμόδιες Υπηρεσίες σε θέματα επίβλεψης, εφαρμογής, Τεχνικής Ασφάλειας των μεγάλων Έργων του Δήμου που ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ανάθεσής τους και αρχίζει η εκτέλεσή τους, (Ανάπλαση Παραλιακής Ζώνης-Αποθήκες ΚΥΔΕΠ, Γεωθερμικό πεδίο Αρίστεινου , Μεγάλη Περιφερειακή Οδός, Σφαγείο κ.λ.π.) καθώς και όσων προγραμματίστηκαν και προγραμματίζονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΛΑΜΠΑΚΗ

Όπως αναφέρεται, η επιλογή θα γίνει από τον ίδιο τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, αρκεί φυσικά ο ενδιαφερόμενος να συγκεντρώσει τις προϋποθέσεις και τα απαραίτητα τυπικά. Δεν είναι πάντως ξεκάθαρο πότε αρχίζει και τελειώνει η χρονική προθεσμία των 10 ημερών, για την κατάθεση αιτήσεων. Από τις 3 Δεκεμβρίου που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ η συγκεκριμένη προκήρυξη της θέσης; Από την ημέρα που θα δημοσιευθεί στην ημερήσια εφημερίδα;

Πάντως αρκεί να είναι Πολιτικός Μηχανικός ΠΕ ή ΤΕ, να διαθέτει τα απαραίτητα τυπικά και άλλα προσόντα, ώστε να μπει στην λίστα των υποψηφίων. Κι όπως μου είπε ένας φίλος που “ανακάλυψ娔 στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ την συγκεκριμένη προκήρυξη της θέσης Ειδικού Συνεργάτη του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη , αλλά δεν τον κατάλαβα καθόλου τιεννοεί αναφέροντας:

Ούτε να γνωρίζει την βασίλισσα της Αγγλίας… Ελισάβετ απαιτείται, ούτε χρειάζεται να κάνει καμιά… Αργοναυτική εκστρατεία, όπως στην αρχαιότητα ο… Ιάσονας για το “χρυσόμαλλο δέρας” για να πάρει τη θέση.