Ορεστιάδα: Έρχεται η επίσημη παρουσίαση του Βραβείου Ρεκόρ Guinness μεγαλύτερης πλεξούδας σκόρδου

Ορεστιάδα: Έρχεται η επίσημη παρουσίαση του Βραβείου Ρεκόρ Guinness μεγαλύτερης πλεξούδας σκόρδου

Την επίσημη παρουσίαση του Βραβείου Ρεκόρ Guinness που κατακτήθηκε στο πλαίσιο της 18ης Διεθνούς Έκθεσης Αλεξανδρούπολης «Alexpo 2018» για τη μεγαλύτερη πλεξούδα σκόρδου, θα κάνει η διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου.


Η δράση αποτέλεσε πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Έβρου σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγής, Επεξεργασίας και Εμπορίας (Α.Σ.Π.Ε.Ε.) Σκόρδου Ν. Βύσσας, με σκοπό την ανάδειξη του κλάδου και στόχο την κατάρριψη του υφιστάμενου ρεκόρ Guinness που διατηρούσε η Ουγγαρία (255 μέτρα) από το 2006.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Πολιτιστικό Πολύκεντρο Δήμου Ορεστιάδος»,την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20:00.
ΣΧΟΛΙΟ: Δεν μας πειράζει αν ορισμένοι υποστηρίξουν ότι… γκρινιάζουμε, αλλά ένα πολύ καλό ερώτημα και μια απορία φυσιολογική, είναι γιατί η εκδήλωση δεν προγραμματίστηκε να γίνει στη Νέα Βύσσα, το “χωριό του σκόρδου” αλλά και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκόρδου που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίτευξη του συγκεκριμένου ρεκόρ. Είναι θέμα έλλειψης χώρου; Καλό θα ήταν να υπάρξει μια απάντηση από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Τάκη Τοψίδη, που ως γνωστόν κατάγεται από τη Νέα Βύσσα. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*