Βάγια Καραφείζη: Θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Διδυμοτείχου

Βάγια Καραφείζη: Θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Διδυμοτείχου

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι θα είναι υποψήφια δήμαρχος Διδυμοτείχου στις αυτοδιοικητικές εκλογές τον Μάιο του 2019 και πως ανέβαλλε την πολιτική της συγκέντρωση για το νέο έτος λόγω του βαρύτατου πένθους όλης της πόλης, έστειλε με επίσημη ανακοίνωση της η Βάγια Καραφείζη.

Παράλληλα, επειδή ορισμένοι ανόητοι διακινούν κάποια κακεντρεχή σχόλια και σενάρια που θίγουν την τιμή και υπόληψη της, επισημαίνει πως γνωρίζει από που εκπορεύονται και αν χρειαστεί θα κινηθεί νομικά εναντίον τους. Η δήλωση της κυρίας Καραφείζη αναφέρει:

“Αγαπητοί συμπολίτες , θέλοντας να φανώ συνεπής στην υπόσχεση που έδωσα για μια πολιτική συγκέντρωση σας ανακοινώνω ότι , οι κοινωνικές εξελίξεις στην μικρή κοινωνία μας , μας έχουν επηρεάσει και σεβόμενη το πένθος προσφιλούς οικογένειας θα πραγματοποιηθεί μετά τις εορτές.

Δηλώνω παρούσα στο πολιτικό σκηνικό του δήμου μου.

Δηλώνω παρούσα στην διεκδίκηση του δήμου Διδυμοτείχου ως Υποψήφια Δήμαρχος το Μάιο του 2019.

Καλώ λοιπόν κάθε έναν και καθεμιά που θέλει και μπορεί …….. να συμπορευτούμε σε έναν όμορφο ,δυνατό ,αξιοπρεπή αγώνα για το Διδυμότειχο , για τους Μεταξάδες για τα χωριά τους ,

αξίζει ένα καλύτερο αύριο ο τόπος μας ,

αξίζουμε ένα καλύτερο αύριο εμείς ,

αξίζουν τα παιδιά μας μια παρακαταθήκη που θα είναι υπερήφανα για αυτήν .

Τους το χρωστάμε…..

Εάν όλοι κινούνται προς τα μπρος συγχρονισμένα, τότε η επιτυχία έρχεται από μόνη της.

Υποψήφια Δήμαρχος

ΚΑΡΑΦΕΙΖΗ ΒΑΓΙΑ

Υ.Γ Θέλω να τονίσω ότι δεν θα ανεχτώ άλλο κακεντρεχή σχόλια και υποθέσεις που πλήττουν την προσωπική και κοινωνική μου υπόσταση και αξιοπρέπεια -τα οποία δεν τα διαπραγματεύομαι με κανένα τίμημα-.Οι κύκλοι που τα διακινούν, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη νομική οδό.