ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Θράκης Γεύσεις”: Κυκλοφορούν και τα κατεψυγμένα λαχανικά από την Εβρίτικη εταιρεία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Θράκης Γεύσεις”: Κυκλοφορούν και τα κατεψυγμένα λαχανικά από την Εβρίτικη εταιρεία

Τα κατεψυγμένα λαχανικά με την επωνυμία “Θράκης Γεύσεις” κυκλοφορούν εδώ και λίγες μέρες και βρίσκονται πλέον στα ράφια των σούπερ μάρκετ από την  θυγατρική εταιρεία του ομίλου ΥΦΑΝΤΗΣ, την «Θράκης Γεύσεις Luncheonmeat» στην Αλεξανδρούπολη.

Η νέα υπερσύγχρονη μονάδα που στήθηκε στις εγκαταστάσεις της θυγατρικής «Θράκης Γεύσεις Luncheonmeat» αποτελεί καρπό μιας αρκετά κοστοβόρας επένδυσης που ξεπέρασε σύμφωνα με πληροφορίες μας το 1 εκατ. ευρώ και ξεκίνησε να λειτουργεί αρχικά συσκευάζοντας προϊόντα κατεψυγμένων λαχανικών με την επωνυμία “Υφαντής”. Ο όμιλος που είναι αποφασισμένος να καταστεί σημαντικός παίκτης στην εγχώρια αγορά των κατεψυγμένων λαχανικών, μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα των πρώτων κωδικών προ διετίας, προχώρησε πρόσφατα στη δημιουργία ιδιόκτητου συσκευαστηρίου.

Τα προϊόντα που συσκευάζει και τυποποιεί το εργοστάσιο στην Αλεξανδρούπολη άρχισαν εδώ και μια εβδομάδα και κυκλοφορούν υπό το brand name «Θράκης Γεύσεις», όπως και τα αντίστοιχα λαχανικά. Μάλιστα σε λίγες ημέρες ετοιμάζεται να βγει στον ¨αέρα”και μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια, στο… πνεύμα μάλλον αυτής των αλλαντικών “Θράκης Γεύσεις”, έντονο δηλαδή το… θρακιώτικο στοιχείο, προκειμένου να προωθηθούν στην αγορά τα κατεψυγμένα λαχανικά που καλύπτουν όλη την γκάμα. Φασολάκια, αρακάς, μπάμιες, αγκινάρες και όλα τα υπόλοιπα.

Όσον αφορά τις τοπικές συνεργασίες, όπως μαθαίνουμε, έχει υπάρξει συμφωνία με την εταιρεία “ΆΡΔΑΣ”που βρίσκεται στα Κόμαρα Ορεστιάδας, προκειμένου να προμηθεύει με προϊόντα την «Θράκης Γεύσεις Luncheonmeat» στην Αλεξανδρούπολη, αλλά συνεχίζοντας παράλληλα τις πωλήσεις και με το δικό της σήμα.