SAOS Ferries: Έκπτωση 50% σε ατομικά εισιτήρια και αυτοκίνητα το Σαββατοκύριακο των Θεοφανείων

SAOS Ferries: Έκπτωση 50% σε ατομικά εισιτήρια και αυτοκίνητα το Σαββατοκύριακο των Θεοφανείων

Έκπτωση 50% σε ατομικά εισιτήρια αλλά και αυτοκίνητα σε όσους ταξιδέψουν στην Σαμοθράκη για το Σαββατοκύριακο των Θεοφανείων, προκειμένου να γιορτάσουν στο νησί τον αγιασμό των υδάτων, προανήγγειλε ο ιδιοκτήτης της SAOS Ferries Φώτης Μανούσης.

Με δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό και αφορμή την έλλειψη σημαιοστολισμένων πλοίων στον περσινό εορτασμό, όπως συμβαίνει στα άλλα νησιά, ο κ.Μανούσης ανακοίνωσε ότι το ΣΑΟΣ ΙΙ όχι μόνο θα σημαιοστολιστεί, αλλά θα παρατεθεί μετά τον αγιασμό και δεξίωση για όλους τους κατοίκους, ενώ όσοι αποφασίσουν εκείνο το Σαββατοκύριακο να ταξιδέψουν στη Σαμοθράκη, θα έχουν έκπτωση 50% και στα δικά τους εισιτήρια και στα αυτοκίνητα τους.

“Πριν ένα χρόνο ο Χρήστος Ακαμάτης εξέφραζε δημόσια την λύπη του για την απουσία κάθε σημαιοστολισμένου πλωτού μέσου κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων στο νησί μας. Και είχε απόλυτο δίκαιο. Δεν είναι δυνατόν να μην συμμετέχουμε με κάθε λαμπρότητα!


Φέτος θέλω να παρακαλέσω όλους, από τους ψαράδες μας μέχρι και το Λιμεναρχείο να δώσουν την ανάλογη σημασία ώστε οι λιγοστοί κάτοικοι του νησιού μας να νοιώσουν την Άγια αυτή μέρα.
Όσον αφορά την εταιρία μας:
Το πλοίο ΣΑΟΣ θα βρίσκεται εκεί σημαιοστολισμένο.
Μετά τον εορτασμό θα ακολουθήσει δεξίωση στο πλοίο στην οποία καλούνται όλοι οι κάτοικοι.
Για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν από την Αλεξανδρούπολη για το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο ώστε να παρευρεθούν στον Αγιασμό των Υδάτων, θα προσφερθεί έκπτωση 50% επί των ναύλων τόσο για τα ατομικά εισιτήρια όσο και για αυτά των ΙΧ αυτοκινήτων”.