Είναι δυνατόν; Ο δήμαρχος Σουφλίου Β.Πουλιλιός, μίσθωσε τρακτέρ για αντιπλημμυρική προστασία από τον… εαυτό του!!!

Είναι δυνατόν; Ο δήμαρχος Σουφλίου Β.Πουλιλιός, μίσθωσε τρακτέρ για αντιπλημμυρική προστασία από τον… εαυτό του!!!

Οι αποκαλύψεις μας πριν λίγες ημέρες για τον δήμο Σουφλίου και τις απ’ ευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ σε Αντιδημάρχους ή συζύγους τους, που είναι αλήθεια ότι δημιούργησαν αίσθηση, φαντάζουν… πταίσμα σε αυτό που παρουσιάζουμε σήμερα. Ο δήμος Σουφλίου μίσθωσε τρακτέρ για αντιπλημμυρική προστασία, από τον… δήμαρχο Βαγγέλη Πουλιλιό!!!

Ναι, καλά διαβάσατε. Το 2016, με τρία Εντάλματα Πληρωμής, τον Μάρτιο και τον Σεπτέμβριο, με υπογραφές των Αντιδημάρχων του, ο δήμαρχος Βαγγέλης Πουλιλιός εισέπραξε για την μίσθωση των τρακτέρ που θα αντλούσαν τα νερά μετά τις πλημμύρες, από τον δήμο Σουφλίου στον οποίο είναι επικεφαλής, περισσότερες από 4.500 ευρώ. Προφανώς η ανάθεση έγινε απ’ ευθείας από τον δήμο, για την συγκεκριμένη υπηρεσία και λόγω των πλημμυρών που πλήττουν συχνά την περιοχή του Σουφλίου.

-Δήμος Σουφλίου: Απ’ ευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ σε Αντιδημάρχους και συζύγους τους, από τον Β.Πουλιλιό

Μιλάμε ότι ο φίλος μας ο Βαγγέλης Πουλιλιός τους… ξεπέρασε όλους. Δεν έχει τον παραμικρό ενδοιασμό και ενώ γνωρίζει πως τα σχετικά έγγραφα θα δημοσιευθούν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, χωρίς δισταγμό αναθέτει δουλειές του δήμου στον εαυτό του. Πάλι καλά που δεν υπέγραψε ο ίδιος και τα Εντάλματα Πληρωμής.

  1. 15/03/2016: ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΡΑΚΤΕΡ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Ποσό 1.250,07 ευρώ

ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ ΠΡΩΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ

2) 15/03/2016: ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΡΑΚΤΕΡ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Ποσό 1.308 ευρώ

ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ

3) 26/09/2016: ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΡΑΚΤΕΡ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Ποσό 2.102,04 ευρώ

ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ ΤΡΙΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ

Δεν ξέρω πόσες ακόμα τέτοιες περιπτώσεις που ο δήμος Σουφλίου ανέθετε και πλήρωνε τον… δήμαρχο του Βαγγέλη Πουλιλιό για μίσθωση των τρακτέρ του προκειμένου να κάνουν αντλήσεις υδάτων. Δεν γνωρίζουμε επίσης, αν είναι και νόμιμο, γιατί ηθικό σίγουρα δεν είναι κάτι τέτοιο.

Δεν ξέρω επίσης αν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Σουφλίου τα γνωρίζουν όλα αυτά, αλά εδώ μιλάμε ότι ο κ.Πουλιλιός, ενεργούσε εντελώς ασύδοτα και χωρίς να υπολογίζει τίποτα. Ίσως επειδή περίμενε πως κανένας δεν θα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο, εξαιρετικά σοβαρό θέμα, που σίγουρα τον εκθέτει ανεπανόρθωτα.